Використання збагаченої тромбоцитами плазми для оптимізації репараційного остеогенезу при травматичних переломах нижньої щелепи



Название:
Використання збагаченої тромбоцитами плазми для оптимізації репараційного остеогенезу при травматичних переломах нижньої щелепи
Альтернативное Название: ОБОСНОВАНИЕ СИСТЕМЫ ПРЕДОСТАВЛЕНИЯ МЕДИЦИНСКОЙ ПОМОЩИ СТУДЕНТАМ ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ РАЗНЫХ ФОРМ СОБСТВЕННОСТИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Програма, об’єкт, предмет та методи дослідження. Досягнення мети дослідження та виконання його завдань потребувало розробки спеціальної програми з використанням системного підходу. Вона складалася з семи етапів (рис. 1), кожний з яких мав свої цілі та конкретні завдання.


Перший етап - аналітичний огляд джерел літератури вітчизняних (212) і зарубіжних (90) авторів, законодавчих і нормативних документів.


Отримані результати дозволили на другому етапі конкретизувати завдання, чітко визначити об’єкт, предмет та необхідні методи дослідження (табл.1).


Основним завданням третього етапу стали збір та статистична обробка даних, а також аналіз розповсюдженості ХОТ серед студентів Вінницького медичного університету та студентів, що перебували на обліку у студентській поліклініці міста Києва за період з 1999 по 2007 роки. Основним джерелом інформації слугували документи державної статистичної звітності інформаційно-аналітичного кабінету студентської поліклініки м. Києва „Звіт про захворювання (форма № 12), «Звіт про причини тимчасової непрацездатності» (форма №23-тн-здоров) та довільна форма звітності здоровпункту.


За допомогою соціологічного опитування та статистичного аналізу на четвертому етапі вивчались соціально-гігієнічні, медико-біологічні, медико-організаційні чинники з визначенням їх рангової значимості та особливостей впливу на стан здоров’я студентів та виникнення у них, зокрема, ХОТ.


Складність навчального процесу вивчалась за показниками його розкладу і ступенем відповідності гігієнічним вимогам, а також видам і обсягам навчальної роботи, витратами часу, коефіцієнтом складності занять, об’ємом  і важкістю навчальних завдань.


Метою пятого етапу стала оцінка якості та наступності медичної допомоги студентам ВНЗ.


 


При вивченні діяльності закладів, які надають медичну допомогу студентам досліджувалися мережа лікувально-профілактичних закладів (ЛПЗ), її ресурсне забезпечення, нормативно-правова база, принципи організації, характеристика контингентів, особливості її ланок.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины