ОСОБЛИВОСТІ ЕПІДЕМІЧНОГО ПРОЦЕСУ КРАСНУШНОЇ ІНФЕКЦІЇ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ ВАКЦИНОПРОФІЛАКТИКИ



Название:
ОСОБЛИВОСТІ ЕПІДЕМІЧНОГО ПРОЦЕСУ КРАСНУШНОЇ ІНФЕКЦІЇ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ПРОВЕДЕННЯ ВАКЦИНОПРОФІЛАКТИКИ
Альтернативное Название: ОСОБЕННОСТИ эпидемического процесса краснушный ИНФЕКЦИИ В УКРАИНЕ В УСЛОВИЯХ ПРОВЕДЕНИЯ ВАКЦИНОПРОФИЛАКТИКИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Матеріали та методи дослідження. Обсяг проведених досліджень та їх спрямованість визначалися завданнями даної роботи (табл. 1). Вивчення епідемічного процесу краснушної інфекції проводилося шляхом аналізу захворюваності на цю інфекцію населення України в цілому та в різних регіонах зокрема за 1991-1999 pp. (довакцинальний період) та 2000-2008 pp. (період запровадження специфічної профілактики). Аналіз включав: вивчення багаторічної, річної захворюваності в означені терміни, її розподілу серед різних вікових, соціальних, професійних груп, осередковості в організованих колективах, порівняння динаміки і вікової структури захворюваності на краснуху у довакцинальний період та за умов проведення вакцинопрофілактики.


Для визначення епідеміологічної ефективності специфічної профілактики досліджували показники захворюваності на краснушну інфекцію серед нещеплених та щеплених осіб дитячого віку м. Харкова з обчисленням індексу та коефіцієнту ефективності вакцинопрофілактики. З метою вивчення клінічної ефективності оцінювали перебіг краснушної інфекції у захворілих щеплених та нещеплених осіб дитячого віку м. Києва.


 


Рівень специфічних антитіл у крові обстежених визначався методом ІФА за допомогою тест-системи Веко Рубелла – IgG-стрип (Російська Федерація). Кількісне оцінювання рівня антитіл проти вірусу краснухи проводилося згідно з інструкцією до вказаної тест-системи.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины