МЕТОДЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ВЕКТОРНЫХ ХАРАКТЕРИСТИК НАМАГНИЧИВАНИЯ НЕЛИНЕЙНЫХ АНИЗОТРОПНЫХ БЕЗГИСТЕРЕЗИСНЫХ СРЕД



Название:
МЕТОДЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ВЕКТОРНЫХ ХАРАКТЕРИСТИК НАМАГНИЧИВАНИЯ НЕЛИНЕЙНЫХ АНИЗОТРОПНЫХ БЕЗГИСТЕРЕЗИСНЫХ СРЕД
Альтернативное Название: МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ВЕКТОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НАМАГНІЧУВАННЯ НЕЛІНІЙНИХ АНІЗОТРОПНИХ БЕЗГІСТЕРЕЗИСНИХ СЕРЕДОВИЩ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтовано актуальність роботи, її зв’язок з науковими програмами та темами, сформульовано мету та задачі дослідження, викладено наукову новизну, описано методи дослідження, дані про практичне значення одержаних результатів, апробацію, публікації.


 


У першому розділі дисертаційної роботи проведено аналіз стану досліджуваної проблеми. На сьогоднішній день відсутні чітко сформульовані універсальні закономірності оборотних процесів намагнічування нелінійних анізотропних магнітних матеріалів, які можуть бути покладені в основу побудови їх математичних моделей. Поширеною є думка про недостатність довідкової інформації для урахування нелінійної анізотропії. Тому більшість досліджень спрямована на поповнення цієї інформації, наприклад, кутовими залежностями y= F(a, B), де y - кут між векторами B і H, a- кут  між вектором B і віссю анізотропії. Проте, як показано в дисертації, фундаментальні властивості нелінійного анізотропного середовища без гістерезису дозволяють без втрати інформації не тільки істотно скоротити обсяг експериментальних досліджень, але і по-новому підійти до проблеми магнітних вимірювань.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины