СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ГОМЕОПАТИЧНИМИ ЗАСОБАМИ : СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ, СТАНДАРТИЗАЦИИ И ОБЕСПЕЧЕНИЕ НАСЕЛЕНИЯ гомеопатических СРЕДСТВАМИ



Название:
СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ ГОМЕОПАТИЧНИМИ ЗАСОБАМИ
Альтернативное Название: СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ, СТАНДАРТИЗАЦИИ И ОБЕСПЕЧЕНИЕ НАСЕЛЕНИЯ гомеопатических СРЕДСТВАМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обгрунтовується вибір теми та її актуальність, формулюються завдання досліджень та основні положення, які виносяться на захист, відзначаються наукова новизна і практична цінність отриманих результатів.


У першому розділі представлено короткий огляд сучасних поглядів на теорію і практику гомеопатії та гомеопатичної фармації. Аналізуються особливості розвитку та становлення гомеопатичного методу лікування у ряді країн світу. Характеризується стан гомеопатії та гомеопатичної фармації в Україні. Окреслюються основні напрямки наукових досліджень у галузі гомеопатії.


У другому розділі наведені результати вивчення організаційно-економічних та інформаційних аспектів гомеопатичної практики.


 


Проведено аналіз асортименту гомеопатичних засобів. Теоретичний арсенал гомеопатичних препаратів, які використовуються у вітчизняній медичній практиці, складає 684 засоби, серед яких 128 (18,71%) – комплексні гомеопатичні препарати. Фармацевтичний ринок комплексних гомеопатичних препаратів України формується за рахунок лікарських засобів, які виробляють вітчизняні підприємства, та імпортних препаратів (рис.1). При цьому велика питома вага припадає на вітчизняні фармацевтичні фірми, які виготовляють 26,56% всіх комплексних гомеопатичних препаратів, включених до Державного реєстру України.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины