РОЗРОБКА СКЛАДУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВІ ПОДРІБНЕНОГО ЛИСТЯ ГОРІХУ ГРЕЦЬКОГО ТА КАШТАНУ КІНСЬКОГО : РАЗРАБОТКА СОСТАВА И ТЕХНОЛОГИИ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВЕ измельченных листьев ореха грецкого И каштана конского



Название:
РОЗРОБКА СКЛАДУ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВІ ПОДРІБНЕНОГО ЛИСТЯ ГОРІХУ ГРЕЦЬКОГО ТА КАШТАНУ КІНСЬКОГО
Альтернативное Название: РАЗРАБОТКА СОСТАВА И ТЕХНОЛОГИИ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВЕ измельченных листьев ореха грецкого И каштана конского
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Використання для виготовлення таблеток подрібнених порошків рослинної сировини необхідно починати з усебічного вивчення їх фізико-хімічних та технологічних властивостей, які визначають вибір асортименту та кількості допоміжних речовин, а також раціональну технологію отримання препарату.


Нами були вивчені форма та розмір часток, фізико-хімічні (вологопоглинання, вологовміст) та технологічні властивості (фракційний склад, плинність, кут природного укосу, пресуємість, сила виштовхування таблеток із матриці) порошку листя горіха грецького, каштана кінського та їх суміші (біокомплекс “Югесфол”) у співвідношенні 1:1, що входить до складу розроблюваного таблетованого препарату “Югесфол”.


Досліджувана сировина являє собою полідисперсні порошки з частинками різної форми.


 


За даними фракційного складу порошки з листя горіха грецького, каштана кінського та їх суміші мають дрібнодисперсну фракцію з найбільшим виходом часток менше 0,5 мм (біля 87 %). Поверхня часток слабошорстка. Лінійні розміри від 5 до 400 мкм. Середній розмір часток домінуючої фракції досліджуваної сировини складає 5-100 мкм. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины