ОПТИМІЗАЦІЯ ЛІКАРСЬКОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ХВОРИХ з розладами психіки



Название:
ОПТИМІЗАЦІЯ ЛІКАРСЬКОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ХВОРИХ з розладами психіки
Альтернативное Название: ОПТИМИЗАЦИЯ лекарственного обеспечения больных с расстройствами психики
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обґрунтована актуальність теми, висвітлений ступінь наукового опрацювання проблеми, сформульовані мета й завдання дослідження, його об’єкти, предмет та методи, вказана наукова новизна отриманих результатів, їх теоретичне та практичне значення.


У першому розділі «Системний аналіз факторів лікарського забезпечення хворих з психічними розладами» зроблений огляд нормативно-правових документів з питань надання невідкладної допомоги хворим з розладами психіки та проведено аналіз факторів їх лікарського забезпечення. Здійснено порівняльний аналіз класичної структури АІПС про ЛЗ, яка запропонована Л. П. Смирновою (1986) з АІПС, опрацьованою                          М. Г. Чигриновою (1993) та створеною нами КІС “Лікарські засоби для лікування хворих з психічними розладами” (2008). При вивченні інформаційних джерел присвячено увагу фармакоекономічним аспектам досліджень, оскільки вони є принципово новими для фармацевтичної науки.


У другому розділі «Обґрунтування об’єктів та методів дослідження» при виборі методології дослідження нами використано основні державні документи, які регламентують питання лікарського забезпечення хворих з розладами психіки в Україні. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины