РОЗРОБКА ЛІКАРСЬКОГО ПРЕПАРАТУ У ВИГЛЯДІ КАПСУЛ НА ОСНОВІ КВІТКОВОГО ПИЛКУ ТА ЯНТАРНОЇ КИСЛОТИ



Название:
РОЗРОБКА ЛІКАРСЬКОГО ПРЕПАРАТУ У ВИГЛЯДІ КАПСУЛ НА ОСНОВІ КВІТКОВОГО ПИЛКУ ТА ЯНТАРНОЇ КИСЛОТИ
Альтернативное Название: РАЗРАБОТКА лекарственных препаратов в виде капсул НА ОСНОВЕ цветочной пыльцы И янтарной кислоты
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У процесі розробки складу капсул “Поллентар” нами було застосовано кислоту янтарну (ТУ У 13979836.002-99) в комбінації з квітковим пилком (ДСТУ 3127-95) як основні діючі речовини, а також допоміжні речовини, дозволені до медичного застосування, якість яких підтверджена сертифікатами.


Розробка складу та технології капсул


на основі квіткового пилку та янтарної кислоти


На першому етапі нами експериментально досліджувалися фізико-хімічні та технологічні показники цих речовин. Фізико-хімічні властивості порошкоподібних матеріалів зумовлені їх кристалографічними характеристиками і, в свою чергу, визначають деякі технологічні характеристики (плинність, кут природного відкосу, насипна густина та ін.). Кристалографію обніжжя бджолиного та кислоти янтарної наведено на рис. 1.


Для дослідження брали часточки кислоти янтарної та обніжжя бджолиного подрібненого, просіяні через сито з розміром отворів 0,25 мм. Обніжжя бджолине подрібнене – часточки овальної форми, які скупчуються в конгломерати (відбувається явище агрегації). Середній розмір домінуючої фракції складає 250 мкм. Часточки анізометричні, оптично непрозорі в прохідному світлі.


 


Кислота янтарна – прозорі кристали з чітко вираженими гранями, подовжені, а також осколки кристалів. Середній розмір домінуючої фракції складає 50-100 мкм. Часточки анізометричні, оптично прозорі в прохідному світлі.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины