СТВОРЕННЯ ГОМЕОПАТИЧНОГО ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ НА ОСНОВІ ОТРУТИ БДЖОЛИНОЇ : СОЗДАНИЕ гомеопатических Лекарственных средств на основе Яда пчелиного



Название:
СТВОРЕННЯ ГОМЕОПАТИЧНОГО ЛІКАРСЬКОГО ЗАСОБУ НА ОСНОВІ ОТРУТИ БДЖОЛИНОЇ
Альтернативное Название: СОЗДАНИЕ гомеопатических Лекарственных средств на основе Яда пчелиного
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Вітчизняні гомеопатичні ЛЗ виготовляються, в основному, у спеціалізованих аптеках у вигляді екстемпоральних лікарських форм. Промислове виробництво на Україні майже не розвивається у зв’язку з відсутністю нормативної бази з питань реєстрації, виробництва та контролю якості.


Тому першим етапом роботи стало вивчення сучасного стану виробництва і стандартизації гомеопатичних лікарських засобів. Потрібно відмітити, що гомеопатичні ЛЗ не були включені до жодної з Державних фармакопей СРСР та не мали фармакопейного статусу. Тому одним із завдань роботи на сьогодні було надати їм такого значення.


 


У зв’язку з цим, нами проаналізовано нормативну базу Німеччини, Франції, Росії та Великобританії. На підставі цього аналізу були сформовані вимоги щодо гомеопатичних лікарських засобів з критеріїв їх якості, на яку впливає потенціювання, спосіб застосування, підготовка сировини, сама сировина, які і визначають гомеопатичну дію та симптоми захворювання. З урахуванням цих критеріїв розроблено три загальні статті “Гомеопатичні лікарські засоби”, “Лікарська рослинна сировина для гомеопатичного застосування” та “Матричні настойки для гомеопатичного застосування”. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины