РОЗРОБКА СКЛАДУ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ М’ЯКИХ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МІСЦЕВОЇ ДІЇ



Название:
РОЗРОБКА СКЛАДУ, ТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОФАРМАЦЕВТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ М’ЯКИХ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ МІСЦЕВОЇ ДІЇ
Альтернативное Название: РАЗРАБОТКА СОСТАВА, ТЕХНОЛОГИИ И биофармацевтических исследованиях МЯГКИХ ЛЕКАРСТВЕННЫХ СРЕДСТВ МЕСТНОГО ДЕЙСТВИЯ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

У вступі обговорюється актуальність теми, формулюються основні завдання досліджень, відзначається наукова новизна і практична цінність отриманих результатів.


У першому розділі наведені результати вивчення ринку  м’яких лікарських засобів, які використовуються у вітчизняній медичній практиці та охарактеризовані основні напрямки наукових досліджень у галузі технології м’яких лікарських форм місцевої дії.


 


      Фармацевтичний ринок м'яких лікарських засобів формується за рахунок лікарських засобів, які випускаються вітчизняними підприємствами, та імпортних препаратів. При цьому велика питома вага припадає на імпортні лікарські засоби майже у всіх фармакологічних групах (рис.1). За останні роки робота по створенню і випуску вітчизняних мяких лікарських засобів та реєстрація в Україні  закордонними виробниками препаратів у вигляді м’яких лікарських форм  значно активізувалась. Для характеристики динаміки лікарських засобів у формі мазей, кремів та гелів використовували показники оновлення та стабільності. Серед лікарських засобів мякі лікарські форми за коефіцієнтом оновлення     займають провідне місце.  Насичення ринку проходить як шляхом пропозиції нових оригінальних препаратів, так і за рахунок впровадження у виробництво препаратів-генериків на основі імпортних субстанцій.  Встановлено, що важливою умовою стабільного становища лікарських препаратів на ринку є їх цінова доступність широкому колу населення. У зв’язку з цим велике значення при прийнятті рішення щодо випуску  лікарських препаратів має цінова конкурентноспроможність пропонованих ліків порівняно з іншими. На  вітчизняному фармацевтичному ринку  найсприйнятливішими є препарати українського виробництва, завдяки їх низькій ціні, далі - препарати виробництва Росії, країн Прибалтики, Центральної і Східної Європи (фармацевтичні фірми «Польфа», «Лек», «Гедеон Ріхтер», «КРКА» та інші).

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины