ЭТИОЛОГИЯ И ПРОФИЛАКТИЧЕСКАЯ ТЕРАПИЯ МОЧЕКИСЛОГО ДИАТЕЗА КУР С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ФЕРМЕНТНЫХ И ДРУГИХ ПРЕПАРАТОВ : ЕТІОЛОГІЯ І ПРОФІЛАКТИЧНА ТЕРАПІЯ СЕЧОКИСЛОГО ДІАТЕЗУ КУРЕЙ З ВИКОРИСТАННЯМ ФЕРМЕНТНИХ ТА ІНШИХ ПРЕПАРАТІВ



Название:
ЭТИОЛОГИЯ И ПРОФИЛАКТИЧЕСКАЯ ТЕРАПИЯ МОЧЕКИСЛОГО ДИАТЕЗА КУР С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ФЕРМЕНТНЫХ И ДРУГИХ ПРЕПАРАТОВ
Альтернативное Название: ЕТІОЛОГІЯ І ПРОФІЛАКТИЧНА ТЕРАПІЯ СЕЧОКИСЛОГО ДІАТЕЗУ КУРЕЙ З ВИКОРИСТАННЯМ ФЕРМЕНТНИХ ТА ІНШИХ ПРЕПАРАТІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Поширення сечокислого діатезу та вікову динаміку біохімічних показників вивчали на курчатах і курях-несучках (n = 100) кросу “Білорусь-9” у віці від однієї доби до 359 днів.


Проведені дослідження дозволяють стверджувати, що перші випадки загибелі курчат від сечокислого діатезу спостерігаються вже в добовому віці, а в період від однієї доби до десяти днів загибель курчат від сечокислого діатезу становить 4,9% від усіх інших хвороб.


 


Зі збільшенням віку курчат до 157 днів загибель від хвороби зростала з 10,3% до 19,5%. Найбільший відсоток загибелі птиці припадав на пік яйценоскості курей-несучок. Так, у віці 188 днів яйценоскість складала 74,8%, а у 230 днів – 81,5%. Загибель птиці при цьому становила 36,7–35,9%. У птиці старшого віку загибель була дещо меншою (30,3–33,3 %). 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины