ДИНАМІКА ПАТОГЕНЕТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ І ТЕРАПІЯ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ДИСТАЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ КІНЦІВОК У ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ (клініко-експериментальні дослідження)



Название:
ДИНАМІКА ПАТОГЕНЕТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ І ТЕРАПІЯ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ ДИСТАЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ КІНЦІВОК У ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ (клініко-експериментальні дослідження)
Альтернативное Название: ДИНАМИКА патогенетических ПОКАЗАТЕЛЕЙ И терапия воспалительных процессов дистального участка КОНЕЧНОСТЕЙ У крупного рогатого скота (Клинико-экспериментальные исследования)
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

. Дисертантка самостійно виконала всі експериментальні   дослідження,   проаналізувала   отримані   результат. теоретично обґрунтувала їх і узагальнила у висновках та пропозиціях.


Апробація результатів роботи. Результати роботи доповідались на:


ІІ-й Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми неінфекційної патології тварин" (4-5 червня 1998 р., м. Біла Церква); міжнародних науково-практичних конференціях: присвяченій 100-річчю від дня народження С.З.Гжицького '"С.З.Гжицький і сучасна аграрна наука" (м. Львів, 4-6 травня 2000 p.) і "Досягнення та перспективи розвитку ветеринарної медицини "' (м. Полтава, 19-20 вересня 2002 p.); щорічних (2000-2004 pp.) науково-теоретичних конференціях професорсько-викладацького складу та науковців Львівської національної академії ветеринарної медицини імені С.З.Гжицького.


Публікації. За темою дисертаційної роботи опубліковано 6 наукових праць, у тому числі 5 у виданнях, що входять до складу фахових і рекомендованих ВАК України: Науковий вісник Львівської національної академії  ветеринарної медицини  імені  С.З.Гжицького  (1);  Вісник Білоцерківського державного аграрного університету (1); Науковий вісник Полтавської державної аграрної академії (1); Науковий вісник Національного аграрного університету (1) та в журналі „Ветеринарна медицина України" (1);


видано інформаційний лист.


Структура та обсяг дисертації. Дисертація викладена на 153 сторінках комп'ютерного тексту, ілюстрована 18 таблицями, 14 рисунками, включає вступ, огляд літератури, матеріал і методики, 7 розділів результатів власних досліджень, їх узагальнення та аналіз, висновки і пропозиції для виробництва. Список літератури включає 288 джерел, з яких 76 - із далекого зарубіжжя

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины