СІВАКОНЕВА ГАННА ОЛЕКСАНДРІВНА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСАЖИРСЬКИХ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ У БЕЗПЕРЕСАДКОВОМУ СПОЛУЧЕННІ : СИВАКОНЕВА АННА АЛЕКСАНДРОВНА СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ПАССАЖИРСКИХ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНЫХ ПЕРЕВОЗОК В беспересадочного сообщения



Название:
СІВАКОНЕВА ГАННА ОЛЕКСАНДРІВНА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСАЖИРСЬКИХ ЗАЛІЗНИЧНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ У БЕЗПЕРЕСАДКОВОМУ СПОЛУЧЕННІ
Альтернативное Название: СИВАКОНЕВА АННА АЛЕКСАНДРОВНА СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ПАССАЖИРСКИХ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНЫХ ПЕРЕВОЗОК В беспересадочного сообщения
Тип: Автореферат
Краткое содержание: У вступі обґрунтовано актуальність теми для вирішення завдання удосконалення технології пасажирських залізничних перевезень у безпересадковому сполученні в спеціальних вагонах. Сформульовані мета та задачі дослідження, відображені зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами, наукова новизна та практична цінність дисертаційної роботи, подано її загальну характеристику.
У першому розділі проведено аналіз стану та розвитку пасажирських залізничних перевезень місцевого та прямого сполучень в Україні, який показав, що розміри перевезень пасажирів залізничним транспортом поступово збільшуються. Має місце тенденція зниження частки перевезень пасажирів у 1990-х роках, що пов’язано зі зниженням життєвого рівня населення. Зазначений фактор і є причиною уповільнення зростання кількісних показників пасажирських перевезень. Виходячи зі збитковості пасажирських перевезень, в першу чергу необхідно підвищити їх доходність за рахунок впровадження додаткових послуг, які спроможні приносити стійкий дохід і вирішувати існуючі фінансові проблеми. З метою досягнення поставленої мети запропоновано впровадити транспортний продукт перевезень у СПВ на напрямках із низькою населеністю пасажирських вагонів.
Значний внесок для удосконалення процесу організації пасажирських перевезень внесли такі вчені та практики: В.М. Акулінічев, І.М. Аксьонов, Т.В. Бутько, В.І. Бобровський, А.І. Воркут, П.С. Грунтов, О.М. Гудков, М.І. Данько, Ю.О. Давідіч, В.К. Доля, І.В. Жуковицький, Г.М. Кірпа, Л.А. Мазо, О.А. Малахова, Є.В. Нагорний, Г.І. Нестеренко, Ю.О. Пазойський, А.В. Прохорченко, С.М. Резер, А.О. Смєхов, Є.А. Сотніков, В.М. Самсонкін, П.О. Яновський та інші. Аналіз проведених наукових досліджень підтверджує складність процесу організації перевезень пасажирів залізничним транспортом. Сучасні методи управління показали, що на сьогодні не існує досконалого підходу до визначення оптимальних параметрів системи доставки пасажирів до пунктів призначення та методу оцінки ефективності перевезень з урахуванням інтересів усіх суб’єктів транспортного ринку.
Таким чином, здійснення перевезень пасажирів у СПВ в безпересадковому сполученні може стати конкурентоспроможним проектом у сфері пасажирських перевезень Укрзалізниці у сучасних умовах. Застосування наведених результатів аналізу дозволить удосконалити технологію пасажирських залізничних перевезень у спеціальних вагонах відповідно до існуючого попиту на транспортні послуги та підвищити фінансовий стан транспортної галузі. Тому необхідно встановити загальний обсяг перевезень потенційних пасажирів у СПВ.
У другому розділі проведено аналіз пасажиропотоків залізничного транспорту на різних напрямках, у тому числі на напрямках з вітсутніми прямими маршрутами з використанням кластерного аналізу, метою якого є виявлення кластеру (групи) потенційних пасажирів СПВ.
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины