ЗАКОЛОДЯЖНИЙ ВОЛОДИМИР ОЛЕГОВИЧ ІННОВАЦІЇ У ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ В УКРАЇНІ : Заколодяжного Владимир Олегович ИННОВАЦИИ В ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТРАХОВЫХ КОМПАНИЙ В УКРАИНЕ



Название:
ЗАКОЛОДЯЖНИЙ ВОЛОДИМИР ОЛЕГОВИЧ ІННОВАЦІЇ У ДІЯЛЬНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ В УКРАЇНІ
Альтернативное Название: Заколодяжного Владимир Олегович ИННОВАЦИИ В ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СТРАХОВЫХ КОМПАНИЙ В УКРАИНЕ
Тип: Автореферат
Краткое содержание: У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, визначені мета і завдання дослідження, виділено наукову новизну, практичну значущість одержаних результатів, особистий внесок здобувача та апробацію одержаних результатів.
Перший розділ містить огляд літератури за тематикою дисертаційної роботи та спорідненими питаннями. Наведено окремі результати інших авторів щодо проблем, які розглядаються в дисертації.
Критичний аналіз визначень поняття “діяльність страхової компанії” дав змогу з’ясувати, що це нормативно врегульовані економічні відносини між суб’єктами страхового ринку з приводу страхування, перестрахування (страхування одним страховиком ризику невиконання всіх або частини своїх обов'язків перед страхувальником в іншого страховика), співстрахування, фінансової, пов’язаної з формуванням і розміщенням страхових резервів, та інших видів діяльності з метою задоволення соціально-економічних інтересів страховика, страхувальників та інших суб’єктів страхового ринку. Тобто страхові компанії можуть провадити як основну діяльність, тобто страхову, пов’язану зі страховою, а також іншу діяльність, яка не заборонена законодавством. Відповідно основні бізнес-процеси страховика охоплюють головні бізнес-процеси різних видів діяльності, а допоміжні - уможливлюють виконання основних.
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины