ТАРНАВСЬКИЙ МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ ЕКОНОМІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ТА ПОБУДОВА ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ



Название:
ТАРНАВСЬКИЙ МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ ЕКОНОМІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ТА ПОБУДОВА ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВ
Альтернативное Название: Тарнавский МИХАИЛ ИВАНОВИЧ Экономическое оценивание и ПОСТРОЕНИЕ ОРГАНОВ УПРАВЛЕНИЯ ПЕРСОНАЛОМ КОМПАНИЙ Tarnavskiy MIKHAIL IVANOVICH Ekonomicheskoye otsenivaniye i POSTROYENIYe ORGANOV UPRAVLENIYA PERSONALOM KOMPANIY
Тип: Автореферат
Краткое содержание: У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, визначено мету та ключові завдання, об’єкт, предмет, теоретико-методологічну базу дослідження, розкрито наукову новизну результатів та охарактеризовано їх прикладне значення, викладено дані про апробацію результатів дослідження, структуру та обсяги роботи.
У першому розділі «Теоретичні та прикладні засади економічного оцінювання та побудови органів управління персоналом підприємств» охарактеризовано зміст управління персоналом підприємств та визначено поняття «орган управління персоналом», досліджено сутність та типологію ОУП на підприємствах, встановлено чинники впливу на формування та діяльність ОУП, охарактеризовано концептуальні засади вітчизняного та зарубіжного досвіду економічного оцінювання ОУП на підприємствах.
Результати проведених досліджень за проблемою економічного оцінювання та побудови ОУП підприємств дозволили встановити, що існує неоднозначність у розумінні сутності поняття «органу управління персоналом». У результаті чого пропонуємо ОУП трактувати як особу, кілька осіб, структурний підрозділ та / або структурні підрозділи підприємства, що здійснюють управління персоналом. Застосування відокремленого структурного підрозділу ОУП повинно здійснюватися на засадах запропонованої типології його видів, що дозволить застосовувати відповідний тип ОУП в умовах ситуаційного управління персоналом. Оскільки застосування побудованого ОУП є для підприємств продиктованою умовою процесами інтелектуалізації та інформатизації, то також проведено систематизацію та узагальнення досвіду економічного оцінювання ОУП на підприємствах.
Функціонування ОУП здійснюватиметься на засадах застосування системного підходу до управління людськими ресурсами. При цьому об’єктом управління виступатиме персонал підприємства, а суб’єктом - орган управління персоналом підприємства. Вплив суб’єкта на об’єкт відбуватиметься шляхом застосування засобів, методів та інструментів управління. Схематично функціонування ОУП в системі управління людськими ресурсами підприємства представимо таким чином
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины