БАЛИЦЬКА МАРІЯ ВАЛЕРІЇВНА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В УКРАЇНІ



Название:
БАЛИЦЬКА МАРІЯ ВАЛЕРІЇВНА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ В УКРАЇНІ
Альтернативное Название: Балицкий Мария Валерьевна обеспечения финансовой устойчивости страховой компании в УКРАИНЕ BALYTSKA MARIYA VALERIYIVNA ENSURING THE FINANCIAL STABILITY OF THE INSURANCE COMPANY IN UKRAINE
Тип: Автореферат
Краткое содержание: У вступі обґрунтовано актуальність теми, визначено мету і завдання дослідження, його об’єкт, предмет та методи дослідження, а також сформульовані положення, які характеризують наукову новизну та практичне значення роботи.
Перший розділ - «Теоретичні основи аналізу процесів забезпечення фінансової стійкості страхової компанії» - присвячено визначенню економічної сутності та чинникам фінансової стійкості страхових компаній, а також виділенню основних джерел забезпечення фінансової стійкості страховика.
Фінансову стійкість страхової компанії можна визначити як такий стан і якість грошових потоків страховика, за яких він здатен в повному обсязі та в обумовлений період виконувати взяті на себе зобов’язання перед усіма суб’єктами ринку під впливом чинників зовнішнього та внутрішнього середовища, забезпечувати відновлення своїх фінансових показників до нормативного рівня у разі впливу негативних чинників.
Стан фінансової стійкості страхової компанії формується під впливом чинників, різних за характером (економічні, політичні, географічні і т.д.) і за ступенем впливу. Отже, можна виділити дві основні групи чинників, що впливають на фінансову стійкість: зовнішні та внутрішні.
Структурування чинників зовнішнього середовища страхової компанії за належністю їх до того чи іншого рівня економічної системи також дозволило виділити три рівня зовнішнього середовища страхової компанії - глобальний, макросередовище і середовище безпосереднього оточення (мезосередовище), вплив яких на фінансову стійкість має свої специфічні особливості
 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины