Вимоги до публікацій :



Название:
Вимоги до публікацій
Тип: Статья
Краткое содержание:

 

Про публікації основного змісту матеріалів дисертації
(Витяг)

Останнім часом до ВАК України надходять дисертації, в яких здобувачі наукових ступенів по кілька разів друкують одні й ті ж матеріали наукових досліджень в різних наукових фахових виданнях і включають їх до списку в дисертацію та автореферат для забезпечення мінімальної кількості публікацій основного змісту дисертацій. У зв\'язку з цим президія Вищої атестаційної комісії України П О С Т А Н О В Л Я Є:

1. Вважати неприпустимим включення до списку наукових праць, в яких висвітлюється основний зміст дисертації, двох чи більше фактично тотожних за науковим змістом статей, опублікованих у фахових виданнях.
2. Покласти персональну відповідальність за виконання п.1 даної постанови на офіційних опонентів та голів спеціалізованих учених рад.
3. Встановити, що в разі, коли вказане в п.1 порушення оцінюється ВАК України як невиконання вимог щодо мінімальної
кількості публікацій у наукових фахових виданнях, президія ВАК скасовує рішення спеціалізованих вчених рад про присудження наукового ступеня, а до спеціалізованих вчених рад та їх керівництва вживає заходів, зазначених у п.30 Порядку присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 червня 1997 р. N 644 , із змінами і доповненнями, затвердженими постановами Кабінету Міністрів України від 5 серпня 1998 р. N 1241 та від 22 липня 1999 р. N 1336 .

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне