ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВІ ЗАСОБИ ТА ФОРМИ ВИРІШЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ СПОРІВ




  • скачать файл:
Название:
ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВІ ЗАСОБИ ТА ФОРМИ ВИРІШЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ СПОРІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ

 

Актуальність теми обґрунтовується недостатньою увагою держави до налагодження дієвого механізму вирішення інвестиційних спорів та до імплементації міжнародно-правових актів щодо вирішення інвестиційних спорів. Свідченням тому є той факт, що до сих пір у чинному законодавстві України не отримали належного правового закріплення поняття інвестиційних спорів, їхня класифікація, підсудність, механізми залучення представників державних органів влади, які мають забезпечувати захист інвестицій в Україні, до участі у вирішенні таких спорів, державні гарантії інвесторам під час вирішення таких спорів тощо.

Необхідність дослідження особливостей вирішення інвестиційних спорів зумовлюється недостатньою увагою до врегулювання спірних питань, що виникають унаслідок реалізації інвестиційних проектів, а саме – інвестиційних спорів та форм і засобів їх розв’язання. Крім того, не завжди враховується, що основою будь-якого інвестиційного проекту є соціально-економічний інтерес, тобто господарсько-правова спрямованість відносин. Це зумовлює пошук не лише шляхів вирішення спорів, але й їх попередження із метою налагодження економічної ситуації в країні в цілому.

Таким чином, викладене свідчить про необхідність і доцільність дослідження господарсько-правових засобів вирішення та попередження інвестиційних спорів на підставі аналізу національних та міжнародно-правових джерел з метою обґрунтування шляхів подальшого вдосконалення вітчизняної правової політики у сфері інвестування як важливої наукової проблеми, що потребує вирішення.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)