МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА ТОВАРНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ




  • скачать файл:
Название:
МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА ТОВАРНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

У вступі розкрито актуальність теми дисертаційної роботи, сутність і стан проблеми, що розглядається; сформульовано мету і завдання дослідження, визначено його об’єкт та предмет, викладено наукову новизну одержаних ре-зультатів, їх практичне застосування та апробацію, наведено перелік публікацій за темою дисертації.

У першому розділі – «Теоретичні підходи до формування маркетингової підтримки товарної інноваційної політики» – уточнено ви-значення товарної інноваційної політики з урахуванням зв’язку методів та інст-рументів при збалансуванні товарного портфеля підприємства з цільовими по-требами споживачів; обґрунтовано взаємозв’язок маркетингового комплексу з товарною інноваційною політикою підприємства.

Проведений критичний аналіз категоріального апарату, що формує по-няття «товарна інноваційна політика» та «маркетингова підтримка товарної ін-новаційної політики» дозволив уточнити їх економічний зміст. Так, товарну ін-новаційну політику підприємства визначено як сукупність методів та інстру-ментів, спрямованих на реалізацію стратегічних і тактичних заходів при збалан-суванні товарного портфеля підприємства з цільовими потребами споживачів.

Маркетингова підтримка товарної інноваційної політики в дисертаційній роботі розуміється як сукупність оперативних заходів маркетингу щодо розробки, освоєння та комерціалізації конкурентоспроможних товарних інновацій у процесі просування і розвитку ідей, товарів та послуг, що орієнтовані на ефективне використання ресурсного та інноваційного потенціалу підприємства.

Процес формування маркетингового комплексу промислового підприємства розглянуто з позиції системного підходу. Усі його інструменти виступають як спрямований вплив однієї системи (маркетингової підтримки) на іншу (товарну інноваційну політику). Етапи процесу маркетингової підтримки товарної інноваційної політики подано на рис. 1.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)