ВНУТРІШНІЙ РИНОК УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА



Название:
ВНУТРІШНІЙ РИНОК УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми, викладені мета, завдання, об’єкт, предмет і методи дослідження, наукова новизна і практичне значення одержаних результатів, подано дані щодо апробації, структури роботи та публікацій.

У першому розділі “Теоретико-методологічні засади розвитку внутрішніх ринків країн за умов глобалізації економічного середовища” проведено компаративний аналіз міжнародного досвіду підтримки конкурентних стратегії економічного розвитку, розглянуто теоретичні механізми стимулювання платоспроможного попиту, проаналізовано можливість внутрішньоорієнтованого зростання в Україні за умов глобалізації економічного середовища та вивчено підходи щодо розширення вітчизняного внутрішнього ринку.

Як доведено досвідом країн з різним рівнем економічного розвитку, визначення пріоритетного шляху розвитку економіки країни вимагає підтримки відкритості з акцентом на поліпшенні структури експорту та достатньої місткості внутрішнього ринку. Стабільний розвиток внутрішнього ринку, у свою чергу, неможливий без стимулювання платоспроможного попиту, але за умови дотримання рівноваги платіжного балансу. Відповідний вплив може здійснюватися різноманітними способами, які мають власні переваги та недоліки залежно від конкретної макроекономічної ситуації.

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины