УПРАВЛЕНИЕ ИНТЕГРИРОВАННЫМ ПРОИЗВОДСТВЕННЫМ ПОТЕНЦИАЛОМ ЮЖНОГО РЕГИОНА



Название:
УПРАВЛЕНИЕ ИНТЕГРИРОВАННЫМ ПРОИЗВОДСТВЕННЫМ ПОТЕНЦИАЛОМ ЮЖНОГО РЕГИОНА
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

 

У першому розділі «Теоретичні і методичні основи формування та управління інтегрованим виробничим потенціалом інформаційно-комунікаційної системи регіону» досліджено теоретичні підходи щодо визначення інтегрованого виробничого потенціалу регіону; розкрито основи інтегрованої структури виробничого потенціалу інформаційно-комунікаційної системи; обґрунтовано принципи формування та управління виробничим потенціалом інформаційно-комунікаційної системи регіону.

Встановлено, що інтегрований виробничий потенціал економічної системи представляє собою комплекс (матрицю), який представлений складовими (виробничими ресурсами) кожної одиниці системи. Таким чином, елемент виробничого потенціалу економічної системи – це виробничий ресурс її структурної одиниці, який є складовим виробничої системи. Інтегрований потенціал відображає наукові, технічні, виробничі, економічні, управлінські можливості підприємства у їх взаємозв’язку та взаємозалежності.

Інтегрований виробничий потенціал інформаційно-комунікаційної системи – це складна, інформаційно-динамічна система, яка формується з множини елементів (Рис. 1), що знаходяться у взаємозв'язку і взаємодії. 

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины