БАНКІВСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ РОЗДРІБНИХ КЛІЄНТІВ НА ДИСТАНЦІЙНИХ ЗАСАДАХ



Название:
БАНКІВСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ РОЗДРІБНИХ КЛІЄНТІВ НА ДИСТАНЦІЙНИХ ЗАСАДАХ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційного дослідження, визначено мету роботи та завдання, що вирішуються для її досягнення, сформульовано основні положення наукової новизни та практичної цінності, а також наведено відомості про апробацію результатів дослідження.

У розділі 1 «Теоретичні основи дистанційного обслуговування роздрібних клієнтів у банках» досліджено принципи організації банківського обслуговування, проаналізовано передумови виникнення дистанційного банківського обслуговування як системи взаємопов’язаних елементів трансформованої форми сучасного банкінгу. Розкрито сутність дистанційного банківського обслуговування та досліджено його механізм.

Банківське обслуговування розглянуто крізь призму базових економічних понять. Переосмислення зв’язків між ними дозволяє обґрунтувати та вдосконалити тлумачення їх ієрархічної залежності. Зокрема, структуровано та переглянуто взаємозв’язок понять «банківська процедура», «банківська операція», «банківський продукт» і «банківська послуга»

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины