КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ БАНКІВСЬКИМ БІЗНЕСОМ




  • скачать файл:
Название:
КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ БАНКІВСЬКИМ БІЗНЕСОМ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

1)                      ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЇ

У вступі обґрунтовано актуальність вибору теми дисертаційної роботи, відображено зв’язок роботи з науковими програмами, планами та темами, визначено мету, об’єкт, предмет, завдання дослідження, описано теоретичні основи, що були використані при написанні роботи, сформовано наукову новизну отриманих результатів, а також вказано їхнє практичне значення, подано інформацію про апробацію результатів дослідження.

У першому розділі «Теоретичні основи розвитку корпоративного управління банківським бізнесом» розкрито сутність корпоративного управління у банку як складової процесу формування цілісної системи і філософії управління, подано теоретичні основи оцінювання ефективності корпоративного управління у банку та показано роль корпоративної соціальної відповідальності в системі корпоративного управління банківським бізнесом.

Основною метою корпоративного управління є забезпечення чесного та прозорого бізнесу, відповідальності та підзвітності всіх залучених до цього сторін. Враховуючи наявність існуючих теоретичних та нормативних положень щодо трактування корпоративного управління, автор вважає, що корпоративне управління слід розглядати як систему відносин, яка визначає правила та процедури прийняття рішень та здійснення контролю, а також розподіл прав і обов'язків між органами товариства та його учасниками стосовно управління банком.

Стратегічне корпоративне управління є процесом визначення ключових пріоритетів у діяльності банку та відповідної розробки й реалізації сценаріїв розвитку і планів заходів, що сприяють виконанню місії банку та успішному досягненню поставлених цілей. Корпоративна стратегія базується на корпоративній філософії банку. Корпоративна філософія банку є баченням призначення, сенсу існування, ролі банку в цілісній системі суспільних відносин і громадському житті. Вона містить компоненти, які складають основу його діяльності (рис.1).

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)