УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ РЕГІОНУ




  • скачать файл:
Название:
УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМ ПОТЕНЦІАЛОМ РЕГІОНУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ ДИСЕРТАЦІЇ

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовані мета, завдання, об’єкт і предмет дослідження, проаналізовано методи дослідження наукової проблематики, теоретичне та практичне значення отриманих результатів, наведено інформацію про зв’язок дисертаційної роботи із науковими програмами, темами і планами, а також відображено ступінь апробації основних положень дисертаційної роботи.

У першому розділі «Теоретичні засади управління кредитним потенціалом регіону» розкрито теоретико-методологічні засади управління кредитним потенціалом регіону, досліджено його структуру, конкретизовано зміст поняття «кредитний потенціал регіону», визначено основні фактори впливу на його формування та використання, запропоновано концептуальні засади управління кредитним потенціалом регіону.

Теоретичне узагальнення наукових підходів до поняття «кредитний потенціал регіону» дозволило здійснити конкретизацію визначення його сутності та структури. В роботі доведено необхідність врахування в структурі кредитного потенціалу регіону реальних кредитних ресурсів і потенційних (прихованих, незадіяних), які можуть вважатись резервами кредитного потенціалу і за певних умов можуть перейти у “розряд” залучених, реальних ресурсів (структурна схема кредитного потенціалу регіону представлена на рис. 1).

Поділ кредитного потенціалу на складові є досить умовним, вони зазнають постійних змін, оскільки різні соціально-економічні та політичні чинники призводять до ”перетоку” ресурсів із однієї частини в іншу.

На підставі вищезазначеного в роботі запропоновано під кредитним потенціалом регіону розуміти сукупність реальних кредитних ресурсів, акумульованих з різних джерел і задіяних у відтворювальних процесах, а також потенційних (прихованих, незадіяних), які можуть бути залученими з метою задоволення потреб економіки регіону, раціонального перерозподілу в територіальному чи галузевому розрізі.

Доведено, що процес формування та використання кредитного потенціалу має циклічний характер, постійно змінюється під впливом як зовнішніх, так і внутрішніх факторів, чіткої межі між якими не існує, вони є взаємодоповнюючими, взаємопов’язаними. Класифікацію факторів впливу на формування кредитного потенціалу регіону запропоновано здійснювати за політичними, економічними, правовими, соціальними та технологічно-інноваційними ознаками.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)