АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ СТАТУС УЧАСНИКІВ ПРОВАДЖЕНЬ У СПРАВАХ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ




  • скачать файл:
title:
АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ СТАТУС УЧАСНИКІВ ПРОВАДЖЕНЬ У СПРАВАХ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ
Тип: synopsis
summary:

 

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РОБОТИ

Актуальність теми. Конституція України проголосила Україну демократичною державою, в якій людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищими соціальними цінностями, за забезпечення яких держава є відповідальною перед нею.

Одним із важливих аспектів існування України як правової демократичної держави та здійснення в ній адміністративно-правової реформи є створення умов, які забезпечують можливість реалізації прав і свобод громадян для відстоювання своїх законних інтересів. Ключове місце у вирішенні зазначених завдань належить провадженням в справах про адміністративні правопорушення, в рамках якого важливе місце займає визначення адміністративно-правового статусу його учасників.

Аналіз адміністративного законодавства, теоретичних напрацювань вчених-адміністративістів і практичної діяльності свідчить, що існує досить широке коло проблем і прогалин адміністративно-правового статусу учасників провадження в справах про адміністративні правопорушення, що потребує його суттєвого удосконалення та набуває особливого значення в контексті адміністративної реформи, гармонізації адміністративного законодавства з вимогами Ради Європи.

Зазначену проблему, неможливо вирішити без ретельного аналізу теоретичних, законодавчих і практичних проблем, які стосуються визначення та розробки концепції адміністративно-правового статусу учасників провадження у справах про адміністративні правопорушення.

Фундаментальною основою для вказаного дослідження стали наукові праці провідних вітчизняних та зарубіжних вчених-адміністративістів, як: В.Б. Авер’янов, А.В. Бабич, Д.Н. Бахрах, А.І. Берлач, Ю.П. Битяк, Л.P. Біла, В.В. Богуцький, О.С. Бурлака, В.М. Гаращук, С.Т. Гончарук, Т.О. Гуржій, Е.Ф. Демський, М.В. Завальний, В.В. Зуй, Д.П. Калаянов, С.В. Ківалов, О.В. Когут, Т.О. Коломоєць, В.К. Колпаков, А.Т. Комзюк, В.Т. Комзюк, С.Ф. Константінов, Г.В. Корчевний, О.В. Кузьменко, М.В. Лошицький, Д.М. Лук'янець, Р.В. Миронюк, О.М. Музичук, В.І. Олефір, М.М. Стоцька, Н.В. Хорощак, Х.П. Ярмакі, та інші.

Водночас у більшості сучасних наукових працях окреслена тема висвітлюється лише фрагментарно, хоча вона має важливе наукове і практичне значення. Саме тому вивчення адміністративно-правового статусу учасників провадження у справах про адміністративні правопорушення видається актуальним, необхідним і своєчасним.

Актуальність та важливість зазначених питань, а також недостатність наукових розробок з вказаної проблематики, відсутність чіткого врегулювання адміністративно-правового статусу учасників провадження в справах про адміністративні правопорушення обумовили вибір даної теми дисертації.

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

МИШУНЕНКОВА ОЛЬГА ВЛАДИМИРОВНА Взаимосвязь теоретической и практической подготовки бакалавров по направлению «Туризм и рекреация» в Республике Польша»
Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)