ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ХЛОРВМІСНИХ ПЕСТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ З ОДЕРЖАННЯМ ПРИСАДОК ДО ОЛИВ



title:
ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ХЛОРВМІСНИХ ПЕСТИЦИДНИХ ПРЕПАРАТІВ З ОДЕРЖАННЯМ ПРИСАДОК ДО ОЛИВ
Тип: synopsis
summary:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність роботи, визначено мету, задачі, обєкт та предмет досліджень, охарактеризовано наукову новизну та практичне значення одержаних результатів. Наведені дані щодо особистого внеску здобувача та апробації роботи.


Перший розділ містить узагальнені і систематизовані дані щодо сучасних методів знешкодження хлорвмісних НПП. Показано, що при реагентній переробці діючі речовини пестицидних препаратів не знешкоджуються, а виділяються або хімічно модифікуються та повторно використовуються у багатьох промислових галузях як присадки до олив і мастил, ультраприскорювачі вулканізації каучуків, світло- та термостабілізатори полімерних матеріалів, інгібітори кислотної корозії, хімічні реактиви для хімічної синтетичної практики. Відмічено, що аналіз даних фундаментальної залежності «структура – активність» є ефективним засобом прогнозування експлуатаційних характеристик хімічно модифікованих діючих речовин НПП як присадок до вуглеводневих матеріалів. На основі аналізу літературних джерел сформульовано науково-прикладне завдання розроблення технології одержання присадок до олив шляхом реагентної переробки хлорвмісних НПП.


Другий розділ включає фізико-хімічні характеристики об’єктів дослідження та методики їх реагентної переробки, а також хімічного модифікування виділених діючих речовин НПП на основі хлорвмісних алкіл-, арил(гетарил)карбонових кислот. Наведено методики визначення складу вихідних, виділених та синтезованих сполук реагентної переробки НПП. Подано методи визначення будови виділених та синтезованих сполук. Наведено методики дослідження триботехнічних характеристик синтезованих сполук як присадок до індустріальних олив та інгібіторів кислотної корозії сталі.


 


Третій розділ включає результати досліджень реагентної переробки НПП на основі хлорвмісних алкіл-, арил(гетарил)карбонових кислот та хімічного модифікування виділених діючих речовин.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины