Механизмы взаимосвязи процессов приватизации и государственного управления бюджетными доходами




  • скачать файл:
title:
Механизмы взаимосвязи процессов приватизации и государственного управления бюджетными доходами
Альтернативное Название: Механізми взаємозв\'язку процесів приватизації і державного управління бюджетними доходами
Тип: synopsis
summary:

Розділ 1 "Організація державного управління проведенням приватизації в Україні". Обґрунтована доцільність та необхідність проведення приватизації майна підприємств в Україні. Визначено особливості проведення та основні проблеми приватизації в Україні, до яких належить відсутність розвинутих інститутів власності, що не забезпечує практичної реалізації юридичного права власності на приватизоване майно в процесі організації фінансово-господарської діяльності підприємств, не змінює діючий порядок державного використання ресурсної бази у зв’язку з відсутністю розмежування відносин влади і власності, не створює ефективну систему управління та контролю.


На основі аналізу зарубіжного досвіду реформування відносин власності доведено, що приватизація майна підприємств є фактором економічного зростання. Результати логічного аналізу зарубіжної приватизації свідчать про можливості досягнення ефективності приватизації за рахунок державної підтримки розвитку приватизованих підприємств.


 


Доведено, що умови та особливості приватизаційного процесу в Україні обумовлюються специфікою організаційно-економічного механізму приватизації майна підприємств (рис. 1), який містить сукупність організаційних та економічних ланцюгів, дієвість яких забезпечить взаємозв’язок форм та методів проведення приватизації і засобів розрахунку за приватизоване майно. Визначено, що дієвість організаційно-економічного механізму приватизації майна підприємств сприяє підвищенню ефективності процесу реформування власності.

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)