РЫНОЧНАЯ ТРАНСФОРМАЦИЯ ОРГАНИЗАЦИОННЫХ ФОРМ ГОСУДАРСТВЕННОГО УПРАВЛЕНИЯ СИСТЕМОЙ ВОДОПОЛЬЗОВАНИЯ




  • скачать файл:
title:
РЫНОЧНАЯ ТРАНСФОРМАЦИЯ ОРГАНИЗАЦИОННЫХ ФОРМ ГОСУДАРСТВЕННОГО УПРАВЛЕНИЯ СИСТЕМОЙ ВОДОПОЛЬЗОВАНИЯ
Альтернативное Название: РИНКОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ФОРМ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ ВОДОКОРИСТУВАННЯ
Тип: synopsis
summary:

Розділ 1. Водокористування як об’єкт державного управління. Аналіз сучасного екологічного стану басейнів рік України й організації державного управління охороною і використанням водних ресурсів дозволив виявити найбільш актуальні проблеми, які потребують негайного вирішення. До їх числа відносяться: зменшення можливостей рік, що самовідновлюються, виснаження водно-ресурсного потенціалу внаслідок антропогенного навантаження на водні об'єкти басейну й екстенсивного способу ведення господарства, недосконалість економічного механізму водокористування і реалізації водоохоронних заходів, недостатня ефективність державної системи управління охороною і використанням водних ресурсів та інші. 


У зв'язку з цим виникає проблема необхідності трансформації організаційних форм державного управління системою водокористування як у цілому по Україні, так і в окремих промислових регіонах.


На основі проведеного аналізу стану водних ресурсів України, її регіонів і великого промислового міста зокрема визначено, що Україна є країною з недостатнім водопостачанням як за кількістю, так і за якістю води. Аналіз основних причин забруднення поверхневих вод України дозволив виділити найбільш істотні з них. Це, насамперед, скидання неочищених і недостатньо очищених промислових і комунально-побутових стічних вод безпосередньо у водні об'єкти і через систему каналізації; надходження у водні об'єкти забруднюючих речовин у процесі поверхневого відтоку води з забудованих територій і сільськогосподарських угідь; ерозія ґрунтів на водозабірній території.


 


Важливою проблемою є недостатнє очищення стічних вод, яке пов'язане з нездатністю очисних споруджень промислових підприємств великого промислового міста забезпечити нормативне очищення стічних вод, низькою ефективністю існуючих очисних споруджень, дефіцитом пропускної здатності комунальних очисних споруджень біологічного очищення, зростанням кількості неконтрольованого скидання неочищених стічних вод з очисних споруджень промислових підприємств і організацій та з іншими причинами.        

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)