МЕХАНИЗМЫ ГОСУДАРСТВЕННОГО УПРАВЛЕНИЯ Энергосбережением в промышленном комплексе Украины




  • скачать файл:
title:
МЕХАНИЗМЫ ГОСУДАРСТВЕННОГО УПРАВЛЕНИЯ Энергосбережением в промышленном комплексе Украины
Альтернативное Название: МЕХАНІЗМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ Енергозбереженням в промисловому комплексі України
Тип: synopsis
summary:

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи управління енергозбереженням у промисловому комплексі України.


Прискорення виходу економіки України з кризового стану вимагає розробки ефективних шляхів енергозбереження й адаптації підприємств енергетичного комплексу до конкурентного середовища.


Удосконалення державного підходу до вирішення проблем управління енергозбереженням є на сьогоднішній день основною умовою економічного зростання.


Показано, що енергозбереження як економічна категорія створює систему,  яка  відтворює об'єктивний і рухливий  в історичному плані  взаємозв'язок прибуткових технологічних, енергетичних, і екологічних способів  одержання споживаної вартості. Велика частина управлінських рішень, що приймаються з питань споживання енергії і її економії на підприємствах і в галузях промисловості, здійснюється при неповній інформації про майбутні зміни умов. З розробленої схеми рис. 1. видно, що категорія “енергозбереження” виконує методологічну функцію, яка виявляється в тому, що вона задає  економічним реформам у промисловості України початкові умови і перспективи,  вносить дух критичної раціональності й альтернативної новизни, звільняє від застарілих догм. Вона також визначає критерії осмислення  і розуміння ефективності  споживання енергії, організує і створює рух активного здійснення заходів щодо енергозбереження і прогнозує результати науково-теоретичного пошуку.


 


У цьому зв'язку дана авторська інтерпретація поняттю “енергозбереження”, як комплексного процесу, який пов'язує між собою технології видобутку різних видів палива, його використання для вироблення теплової й електричної енергії, а також використання різних видів енергії в галузях промисловості, комунальному господарстві країни й у побуті населення, унаслідок чого ефективність енергозбереження залежить не тільки від кількісних показників витрачуваних обсягів енергії, але і від обсягів виробленої продукції й отриманого корисного результату.

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)