КРИПТОГРАФІЯ ЯК МЕТОД ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО КОМФОРТУ МЕНЕДЖЕРІВ




  • скачать файл:
title:
КРИПТОГРАФІЯ ЯК МЕТОД ФОРМУВАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО КОМФОРТУ МЕНЕДЖЕРІВ
Альтернативное Название: КРИПТОГРАФИЯ КАК МЕТОД ФОРМИРОВАНИЯ ПСИХОЛОГИЧЕСКОГО КОМФОРТА МЕНЕДЖЕРОВ
Тип: synopsis
summary:

У вступі обґрунтовано актуальність проблеми, визначено об’єкт, предмет, мету та завдання дослідження, теоретичні та методичні підходи. Висвітлено наукову новизну, теоретичне й практичне значення роботи. Наведено відомості про особистий внесок автора, практичну апробацію й впровадження результатів дослідження, структуру дисертації.


У першому розділі – "Інформаційно-психологічні аспекти діяльності менеджерів" розглянуто сукупність поглядів на менеджмент як на всеохоплюючу категорію, основною ознакою якої є організаційна діяльність; роль інформаційно-комунікаційної сфери у менеджменті на сучасному етапі розвитку суспільства. Проаналізовано сукупність поглядів на особистість ефективного керівника та розглянуто чинники, що впливають на його працездатність. Серед цих чинників особливу увагу було зосереджено на понятті психологічного комфорту, розглянуто його сутність та структуру.


Постать менеджера надзвичайно важлива у парадигмі сьогодення, що підтверджується великим розмаїттям сфер використання власне менеджменту. Разом з тим ми робимо висновок, що всі ці сфери пронизані та об’єднані інформаційно-комунікаційною системою. Робота з інформаційними потоками характерна усім без винятку менеджерам, і ефективність цієї роботи значною мірою залежить від повноти, достовірності та своєчасності отримання потрібної інформації.


З точки зору професіоналізму, найбільшої ефективності досягають менеджери, які володіють знаннями, вміннями та спеціальними специфічними здібностями, потрібними для вирішення конкретних прикладних завдань, проте вирішальним чинником, що дозволяє отримати справді високий результат, є розвиток особистості та налаштованість на працю, тобто стан психологічної готовності індивіда. Варто зауважити, що останній чинник відіграє особливу роль, оскільки успішна/ефективна діяльність організації залежить від успішності дій самого керівника, що, в свою чергу, додатково акцентує увагу саме на особистості менеджера і, зокрема, на перебуванні його у стані психологічного комфорту. Професійні якості менеджера з точки зору його працездатності пояснюються відповідними вимогами щодо ефективності його роботи. Серед психологічних вимог слід відзначити комунікативні вміння та здібності. Особливої актуальності вони набувають із розвитком цифрових засобів передачі інформації, коли виникає потреба передавати, зберігати, опрацьовувати та відправляти інформацію.


 


Комунікація здійснюється за допомогою передачі повідомлень і носить усний, письмовий, дійовий, речовий чи електронний характер. Як повідомлення виступають слова, жести, міміка, певні рухи очей чи тіла, документи (в тому числі й електронні), електронні запити тощо. Суб’єктами комунікації є звичайні люди, тому інформаційні потоки обов’язково носитимуть відбиток їх особистості, що, безперечно, слід враховувати при організації інформаційно-комунікаційної мережі. Саме менеджери зобов’язані відповідати за найбільш ефективне функціонування такої мережі, тому їх роль як зв’язуючої сили для усієї організації чи підприємства є надзвичайно важливою. Також важливими є налаштованість на роботу, психологічна готовність до виникнення перешкод на шляху до успіху та спроможність їх подолати. Перераховані чинники позитивно впливають на роботу усієї організації. Таким чином ми спостерігаємо зростання уваги власне до особистості, її персональних якостей, специфічних знань, умінь, навичок, що допомагають якнайкраще протистояти негативним впливам, налаштуватися на ефективну роботу, забезпечити стан психологічного комфорту.

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)