Особливості організації управління PR на вітчизняних підприємствах металургійної галузі




  • скачать файл:
title:
Особливості організації управління PR на вітчизняних підприємствах металургійної галузі
Тип: article
summary:

 

Розвиток конкурентного механізму на сучасному етапі господарювання вимагає від підприємств розширення маркетингових підходів, методів управління, пошуку креативу буквально у всіх напрямах діяльності. В умовах сучасної конкуренції залучення клієнтів тісно пов’язане з репутацією підприємства, основним інструментом якої є PR, що спроможний відокремити підприємство від конкурентів, підвищити рівень продавань, зменшити вірогідність кризи, залучити додаткові кошти, підвищити вартість підприємства.

Помітна роль PR і в аналізі ринку: на основі дослідження публікацій є можливість оцінити лідерів галузі, виявити близьких конкурентів. На основі змісту інформації, що викладається в публікаціях, є можливість зробити висновок щодо рівня цін, якості, асортименту, сервісу тощо.

Підприємства металургійної галузі не поступаються актуальністю організації PR-діяльності в своїх структурах. Специфічна продукція не розрахована на широкого споживача, який під впливом однієї з основних функцій реклами – інформування – нерідко піддається бажанню спробувати товар.

Саме репутація вплине на вибір небагаточисленних, але значимих клієнтів металургійних підприємств, допоможе підприємству розширити його зарубіжну діяльність, вести бізнес в постіндустріальній сфері. Отже, такий потужній ресурс як репутація, має вірно формуватися і бути керованим протягом всієї діяльності металургійного підприємства.  

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)