Аналіз факторів, що впливають на ефективність PR-заходів




  • скачать файл:
title:
Аналіз факторів, що впливають на ефективність PR-заходів
Тип: article
summary:

 

Успішність PR-програм має стимулювати відповідальних за них осіб прагнути з’ясування не тільки прибутків на інвестиції, але і будь-якої можливої інформації, котра дозволить краще представити наступні програми. Серед експертів ринку побутує думка: коли програма вдала, успіх має бути очевидним, так само як і у випадку невдачі [31, с.253]. Хоча така точка зору має право на існування, вона досить спрощена і слабка, оскільки успіх і невдача – це кінець дії, а реальна цінність дослідження – одержати неочевидну інформацію; іншими словами, з’ясувати, чому результат виявився саме таким.

          Наприклад, результати значного і добре розрекламованого заходу виявилися неефективними. Типова, стандартна реакція на це – припустити, що подія не була приваблива за якимись параметрами і організатори невірно оцінили рівень цікавості до неї, або причина в низькій якості виконання роботи. Малоймовірне надання відповідного значення певним деталям або реалізації проекту. Можлива версія, що проект було добре організовано, але причиною невдачі став випадок. Наприклад, за день до проведення заходу водії громадського транспорту несподівано оголосили страйк; в місті сталося стихійне лихо; інша подія, запланована на цей самий день, відволікла половину аудиторії, яка, як очікувалось, повинна була відреагувати на захід; деякі негативні події в місті, про які повідомили програми новин, примусили людей залишитися вдома тощо [31, с.253].     

Не всі непередбачені ситуації будуть екстремальними, однак такі події відбуваються і, якщо вони впливають на успіх події – на ярмарку, презентацію, продаж акцій чи на будь-який інший запланований захід, необхідно, щоб люди, відповідальні за його організацію, розуміли вплив форсмажорних обставин.   

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)