ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПРОЦЕДУР ВИРІШЕННЯ ПОДАТКОВИХ СПОРІВ




  • скачать файл:
title:
ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ПРОЦЕДУР ВИРІШЕННЯ ПОДАТКОВИХ СПОРІВ
Тип: synopsis
summary:

 

Актуальність теми. Аналіз проблем процедурного регулювання відносин оподаткування на сьогодні стає нагальним завданням, що потребує найскорішого вирішення. Важливість та глибинність цих процесів слід розглядати в двох аспектах. По-перше, йдеться про значущість піднятого питання в контексті адміністративної реформи, яка здійснюється в Україні та безпосередньо стосується адміністрування податків і зборів, засад адміністративного судочинства, завданням якого є неупереджене вирішення податкових спорів, як різновиду публічно-правових спорів. По-друге, важливість чіткого врегулювання процедур справляння податків та зборів, своєчасного та повного виконання податкового обов’язку складно переоцінити як фактору, за рахунок якого формується фінансова незалежність, гарантується виконання всіх завдань та функцій держави. До того ж важливість цих проблем підсилюється і тенденціями, які обумовлюють перспективи входження України до європейського співтовариства.

Окремі проблеми процедурного врегулювання податкових спорів вже досліджувались вітчизняними фахівцями в галузі правознавства, які висловлювали конструктивні пропозиції щодо вдосконалення адміністративної процедури вирішення податкових спорів, звертали увагу на необхідність визначити єдині принципові засади судочинства при вирішенні конфліктів у сфері оподаткування. При цьому підкреслювалось велике значення для узгодженості податкового регулювання, приведення його у відповідність із конституційними принципами і загальноєвропейськими стандартами змістовного вдосконалення саме процедурного аспекту правового регулювання податкових відносин.

Актуальність наукового дослідження проблем процедурного вирішення податкових спорів проявляється на межі декількох галузей права: фінансового, адміністративного, господарського, і обумовлюється комплексністю проблем, вирішення яких сприятиме формуванню конструкції, що найбільш об’єктивно та раціонально застосовуватиме саме галузеві механізми впливу на поведінку осіб. Йдеться про специфічне поєднання конституційно-правового, адміністративно-правового, фінансово-правового поглядів з окремими аспектами адміністративно-процесуального та податково-процесуального впливу на вирішення податкових спорів. 

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)