ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ :



title:
ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ ІНВЕСТИЦІЙНОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНУ
Тип: synopsis
summary:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі розкрито сутність і значення наукової проблеми, обґрунтовано необхідність проведення дослідження, його актуальність, сформульовано мету й завдання, розкрито загальну методологію вивчення проблеми, відображено наукову новизну й практичне значення результатів.

У першому розділі “Теоретичні основи державної політики інвестиційного розвитку регіону” проаналізовано стан досліджень теорії та практики державної політики інвестиційного розвитку регіону з метою уточнення її сутності, удосконалено класифікацію функцій державної політики інвестиційного розвитку на регіональному рівні, досліджено теоретичні підходи до формування сучасної європейської моделі державної політики інвестиційного розвитку регіону.

В розвитку економіки будь-якого регіону важливу роль виконують інвестиції. Від їх обсягу, інтенсивність інвестиційного процесу залежить рішення багатьох соціально-економічних задач, пов'язаних із забезпеченням економічного розвитку регіону, відповідністю структури капіталу і виробництва кон'юнктури ринку, що змінюється, зростанням життєвого рівня населення і конкурентоспроможності господарюючих суб'єктів, регіонів і країни в цілому. Термін «інвестиції» одна з категорій, що найчастіше використовується, як на макро-, так і на мікрорівні. На думку О.Д. Вовчака, інвестиція – це довготермінове вкладення капіталу в товариство або справу. Автори “Економікса” К. Макконелл та С. Брю стверджували, що інвестиції – це витрати на виробництво та нагромадження засобів виробництва, збільшення матеріальних запасів, витрати на поліпшення освіти, здоров’я. Розглянута вище різноманітність трактувань дозволяє виділити декілька значень терміну «інвестиції». По-перше, в найширшому значенні під інвестиціями розуміються ресурси, які на початку процесу виступають як фінансові, які необхідні для підтримки і розвитку виробництва, і на кінець для отримання нової вартості, що приймає форму доходу. По-друге, терміном «інвестиції» позначаються також самі реальні активи підприємства, або організації, які потрібні для ведення виробництва і продажів товарів з раніше позначеною кінцевою комерційною метою.

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины