ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ




  • скачать файл:
title:
ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНОГО МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ АГРОПРОМИСЛОВИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ
Тип: synopsis
summary:

 

У вступі обґрунтована актуальність теми дослідження, розкрито її зв’язок з науковими темами, сформульована мета, завдання, об’єкт і предмет дослідження, визначені наукова новизна і практичне значення отриманих результатів, наведені данні щодо апробації результатів дослідження, відображена повнота викладу результатів дисертації в опублікованих працях.

1)                 У першому розділіТеоретичні основи формування організаційно-економічного механізму управління агропромисловими підприємствамидосліджено процес формування організаційно-економічного механізму управління агропромисловими підприємствами, проаналізовано особливості впливу державного регулювання  на ефективність управління в умовах глобалізації економіки, вивчено підходи до формування організаційно-економічного механізму управління аграрними підприємствами.

Управління аграрними підприємствами в України та країнах Арабського Сходу повинно мати свою специфіку та механізм.

Використання підходів, заснованих на застарілих і не відповідаючих сьогоднішнім умовам досвіду і знань, призводить не тільки до стагнації, але й до збитків. Проблеми організації управління сучасним агропромисловими підприємствами  пов’язані з необхідністю постійної адаптації їх організаційно-економічних систем управління до змін, що відбуваються в зовнішньому середовищі. Агропромислові підприємства досягають оптимальної взаємодії і субординації в організаційних структурах управління, що відображається на ефективності їх функціонування.

Проведені дослідження показали, що в рамках теорії управління запропоновано багато науково-обґрунтованих підходів – від корпоративного управління  до створення нових методик побудови ефективних структур управління. Вітчизняні вчені, використовуючи розробки зарубіжних авторів, пропонують адаптовані концепції організаційного управління, що засновані на специфічних особливостях економіки України.

За результатами аналізу необхідним є обґрунтоване формування  організаційно-економічного механізму управління, що є особливо важливим в умовах адаптації аграрних підприємств в умовах глобалізації.

На основі узагальнення підходів вчених в дослідженні механізму управління підприємством, синтезу функціонального, процесного і ситуаційного підходів запропонована узагальнена трактовка механізму управління підприємством, який є цілісною системою, що складається з великої кількості елементів.

Організаційно-економічний механізм управління агропромисловим підприємством повинен забезпечувати взаємозв’язок і взаємодію підрозділів різних напрямків діяльності та призначений забезпечувати синергетичний ефект для підприємства (рис.1).

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)