КОНЦЕПЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ТЕОРЕТИЧНИЙ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ВИМІР




  • скачать файл:
title:
КОНЦЕПЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ: ТЕОРЕТИЧНИЙ ТА МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ВИМІР
Тип: synopsis
summary:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ

 

У вступі обґрунтовано актуальність вибору теми, окреслені мета та завдання, об’єкт та предмет, наукова новизна дисертаційного дослідження, наведена структура дисертації, охарактеризовані методи дослідження та джерела інформації.

У першому розділі "Теоретико-методологічні засади організації системи бухгалтерського обліку" організацію бухгалтерського обліку розглянуто як: властивість облікової системи; предмет її методології; структуру та процес; інструмент регулювання та об’єкт впорядкування, що дозволило виділити основні проблеми дослідження, розкрити сутність та показати співвідношення основних понять організації бухгалтерського обліку.

Отримані результати дослідження предметної сутності організації бухгалтерського обліку ґрунтуються на визначеннях та постулатах теорії систем, теорії організації, теорії менеджменту, інституціональної економічної. Поєднання державного регулювання та ринкового саморегулювання – характерна риса суспільно-економічних систем країн з ринковою економікою (особливо перехідного типу) і Україна – не виняток. Через регламентацію методологічних та організаційних основ бухгалтерського обліку і фінансової звітності суб'єктів господарювання встановлюється змістовна складова інформаційної інфраструктури ринкового середовища.

Економіка України охоплює діяльність суб’єктів господарювання, які потребують ефективного менеджменту. З метою адекватного ринковим умовам інформаційного забезпечення управління практика бухгалтерського обліку потребує організаційних змін. У цьому процесі задіяні адміністративно-управлінські працівники (у т.ч. бухгалтери) підприємств різних галузей та сфер економіки. За даними ФПБАУ та інших джерел в Україні нараховується близько 500 тис. працюючих за спеціальністю бухгалтерів. У табл. 1 наведено дані про чисельність облікових працівників та показники діяльності, що характеризують вплив чинників на організацію бухгалтерського обліку суб’єктів господарювання.

 

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины


THE LAST ARTICLES AND ABSTRACTS

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)