ПОДАННЯ ТА ОПРИЛЮДНЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В СИСТЕМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕРЕСІВ КОРИСТУВАЧІВ



Название:
ПОДАННЯ ТА ОПРИЛЮДНЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ В СИСТЕМІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНТЕРЕСІВ КОРИСТУВАЧІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, сформульовано її мету, завдання, об’єкт, предмет, охарактеризовано методи дослідження, указано зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами, розкрито наукову новизну й практичне значення одержаних результатів, подано інформацію про апробацію та публікації результатів дослідження.

У розділі 1 «Теоретичні аспекти процесів подання та оприлюднення фінансової звітності в системі забезпечення інтересів користувачів» уточнено сутність дефініцій у процесі подання та оприлюднення фінансової звітності, розширено класифікацію користувачів фінансової звітності, розкрито особливості електронного подання та оприлюднення фінансової звітності для забезпечення інтересів розширеного кола користувачів.

Проведений аналіз сутності фінансової звітності дозволив виявити відсутність досліджень щодо її подання, оприлюднення та змістового наповнення останніх дефініцій. Відповідно запропоновано трактувати подання фінансової звітності як процес адресного представлення її користувачам в паперовій та електронній формі з метою прийняття рішень та оприлюднення фінансової звітності – як процес публічного розміщення фінансової звітності для широкого загалу та користувачам, що приймають рішення на її основі шляхом її публікації в спеціалізованих виданнях або за допомогою мережі Інтернет.

Аргументовано, що таке розуміння цих процесів виявляється в спільних (наявності одного суб’єкта, однієї й тієї ж фінансової звітності, обмеженні в часі, меті фінансової звітності) і відмінних рисах (різний ступінь довіри до фінансової звітності; поняття «оприлюднення» поглинає в себе поняття «подання», яке націлене на збільшення загальної кількості користувачів; різний звітний період; канали здійснення таких процесів, як правило, є різними, зміна процесу подання фінансової звітності розширює коло користувачів). Це дозволило виявити взаємозв’язок між такими поняттями (рис. 1), що проявляється у співвідношенні одиничного і загального.

 

Передумовою процесу подання фінансової звітності є ідентифікація його елементів, зокрема: користувача, форми подання та зворотного зв’язку. Установлено, що чим складнішою є форма подання запиту, тим вищою є релевантність пошуку, тобто співвідношення між кількістю знайдених документів, які задовольняють потреби користувача (відповідають його запиту), і загальною кількістю знайдених документів.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)