СТАТИСТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ЕКОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ В УКРАЇНІ



Название:
СТАТИСТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ЕКОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ В УКРАЇНІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету та завдання, визначено об’єкт, предмет і методи дослідження, відображено наукову новизну та практичне значення отриманих результатів.

У розділі 1 «Теоретичні і методологічні засади комплексного оцінювання впливу екологічних факторів на соціально-економічне становище в Україні» розкрито сутність оцінювання як процесу кількісного вираження інформації у порівняльному відносному вимірі, розглянуто види і складові оцінювання й основоположні принципи та функції, опрацьовано методологічні основи інтеграції показників, методи і способи стандартизації, зокрема метод питомої участі.

 

При визначенні та проведенні комплексного оцінювання за системою показників дотримано певні принципи: історизму і матеріалізму, багатовимірності та розвитку, відносності й комплексності. За відправний етап оцінювання визначено процес кількісного вираження інформації у порівняльному відносному вимірі. Інформаційною базою для комплексного оцінювання є статистичні дані щодо чинників екологічного стану й екологічної небезпеки: природні, техногенні, антропогенні, економічні та соціальні. 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины