ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ :



Название:
ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У першому розділі «Теоретико-методичні засади інвестиційної діяльності підприємств та її аналізу» узагальнено теоретичні погляди на сутність інвестицій та інвестиційної діяльності, як об’єктів інформаційного відображення і аналізу, досліджено систему показників та основні джерела інформації для аналізу і прогнозування інвестиційної діяльності, розглянуто особливості методик аналізу і прогнозування інвестиційної діяльності сільськогосподарських підприємств.

У ході дослідження думок вітчизняних і зарубіжних науковців щодо визначення сутності інвестицій як економічної категорії, виявлено їх розходження. Встановлено, що у сучасній літературі поняття «інвестиції» розглядають недосить чітко, спрощено, акцентуючи увагу лише на певних їх суттєвих особливостях. Тому ми пропонуємо розглядати категорію «інвестиції», як вкладення грошових, матеріальних та інтелектуальних цінностей в об’єкти підприємницької діяльності для одержання або досягнення більшого прибутку, які у сукупності забезпечують безперервність процесу розширеного відтворення, та отримання соціально-екологічного ефекту.

 

Детально проаналізувавши види інвестицій визначено, що для поглибленої оцінки суті інвестицій запропоновано використовувати їх класифікацію за ознаками, зокрема: тип взаємозв’язків грошових потоків, ставлення до ризику, обсяг, кількість цілей. Це дасть змогу охарактеризувати найважливіші особливості реальних інвестиційних проектів з використанням методичних прийомів фінансового аналізу.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины