Цап С.В. Використання побічних продуктів крохмале-патокового виробництва в годівлі курей-несучок




  • скачать файл:
Название:
Цап С.В. Використання побічних продуктів крохмале-патокового виробництва в годівлі курей-несучок
Альтернативное Название: Козел С.В. Использование побочных продуктов крохмале-паточного производства в кормлении кур-несушек
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Дисертаційна робота виконувалась на кафедрі годівлі сільськогосподарських тварин Дніпропетровського державного аграрного університету та на птахофабриці приватно-виробничої фірми "Агроцентр" Дніпропетровського району (смт Краснопілля) Дніпропетровської області. З цією метою проведено три науково-господарські досліди:


перший — вивчена ефективність сукупного впливу ППКПВ на продуктивність курей, якість яєць і м'яса;


другий - визначали оптимальні кількості ППКПВ у складі комбікормів для курей-несучок;


третій - встановлювали навантажувальну дію ГПЖПВ на продуктивність, якість яєць га м'яса, що обумовлено рекомендаціями ФАО для об'єктивної оцінки нетрадиційних кормів.


Крім того проведені два фізіологічні досліди на курах яєчного напрямку продуктивності (порода Ломанн Браун), 3 контрольні забої, а також виробничий експеримент з перевірки результатів досліджень.


Відбір курей-несучок для науково-господарських дослідів провели за методикою ВНДГПП (2000 p.).


Хімічний склад глютену, КФК, СКК, грудних м'язів та продуктів обміну вивчали за методикою К.О. Пєтухової (1989), перекисне та кислотне число жиру - за методикою С.Т. Калмикова (1976), амінокислотний склад - на автоматичному аналізаторі ААА-881, жирнокислотний склад - за модифікованим методом Блайя і Данера, мікроелементний склад побічних продуктів визначали на атомно-абсорбційному спектрофотометрі С-115-М-1, валову енергію спожитих комбікормів та посліду - на калориметрі Бартело-Малера-Крекера (В-08М).


З метою перевірки продуктів крохмале-патокового виробництва на токсичність, у Дніпропетровській біологічній лабораторії ставили біопробу на 24 білих мишах у продовж трьох місяців. За цих умов не виявлено токсичності кормів та негативного впливу на відтворювальні функції мишей.


 


Перший дослід провели на 750 курках-несучках, по 150 у кожній групі.

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)