Чертков Д.Д. Наукове обгрунтування маловитратної технології виробництва продукції свинарства в Україні



Название:
Чертков Д.Д. Наукове обгрунтування маловитратної технології виробництва продукції свинарства в Україні
Альтернативное Название: Чертков Д.Д. Научное обоснование малорасходной технологии производства продукции свиноводства в Украине
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Дисертаційна робота виконувалась у 1987-2006 роках в умовах племзаводів і племрепродукторів: ТОВ “Маяк”, ТОВ ім. Шевченко, ТОВ ім. Калініна Межівського, конеплемзаводі “Орловщина” Новомосковського, АПК “Криворіжсталь”, ТОВ “Широчани” Апостолівського, ТОВ ім. Котовського Дніпропетровського, ТОВ “Маяк” Петриківського, ТОВ “Дніпроагропром” Солонянського, “Руно” Криничанського і “Поливанівка” Магдалинівського районів Дніпропетровської, ТОВ “Дружба” Заліщицького і ПАП “Фортуна” Чортківського Тернопільської, ТОВ “Варяг-1” Чутівського районів Полтавської областей.


У дослідах і апробації було використано близько 63 тисяч голів свиней.


Умови для проведення дослідів з розробки нової маловитратної технології виробництва продукції свинарства при однофазному вирощуванні свиней в неопалюваних приміщеннях в господарствах відповідають всім необхідним вимогам, які ставляться до державних племінних підприємств.


У цих агроформуваннях проведено 10 науково-господарських дослідів та виробничу апробацію одержаних результатів. Аналізи кормів, рецептів комбікормів проводили в лабораторіях Дніпропетровського державного аграрного університету, Інституту тваринництва центральних районів УААН, Апостолівського комбікормового заводу, Придніпровського заводу гранульованих кормів, Дніпропетровського державного проектно-техноло­гіч­ного центру охорони родючості земель і якості продукції “Облдержродючість”.


Загальна схема досліджень наведена на рис. 1.


 


У першому науково-господарському досліді розробляли енерго-заощад­жуючу, екологічно безпечну технологію в умовах однофазного утримання свиноматок в одному приміщенні (холостих за 20 днів до запліднення, запліднених з 1 по 10 день, умовно поросних з 11 по 32 день і поросних з 33 по 100 день їх поросності) на підстилці із соломи з піщаною основою в неопалюваних приміщеннях; технологічне обладнання (уніфікований збірно-розбірний станок, індивідуальна годівниця з дозатором, групова напувалка); проекти реконструкції приміщень, проектну документацію під реконструкцію та ескізи і робочі креслення для виготовлення в промислових умовах.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины