НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ МОДЕЛІ ПРИВАТНОЇ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ КЛІНІКИ З ЗАВЕРШЕНИМ ЦИКЛОМ ДОПОМОГИ




  • скачать файл:
Название:
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ МОДЕЛІ ПРИВАТНОЇ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ КЛІНІКИ З ЗАВЕРШЕНИМ ЦИКЛОМ ДОПОМОГИ
Альтернативное Название: НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ МОДЕЛИ Частная стоматологическая клиника С завершенным циклом ПОМОЩИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

Програма, матеріал, обсяг та методи дослідження. Досягнення головної мети дослідження — наукового обґрунтування та реалізації моделі приватної сто­матологічної клініки з комплексною системою стоматологічної допомоги, як якіс­но нового для України типу закладу, потребувало розробки спеціальної програми (рис. 1) з використанням методу системного підходу, яка передбачала чотири етапи, за результатами кожного з яких ставилися завдання наступних етапів.


Науковою базою дослідження, яке проводилось протягом 2004–2006 років, стали: перший і єдиний в Україні приватний стоматологічний заклад нового типу — Інститут прогресивних стоматологічних технологій та його клініка; три стоматологічні клініки недержавної форми власності («Аванто Плюс», м. Київ; «Перфект-Дент», м. Львів; «Клініка Заблоцького», м. Львів) з комплексним на­данням стоматологічної допомоги.


Обґрунтуванням вибору для дослідження саме наведених приватних сто­ма­тологічних установ, як закладів порівняння, обумовлювалось:


-         необхідністю представлення потужних приватних стоматологічних струк­тур Центрального і Західного регіонів України, наявністю у них пози­тивної динаміки розвитку, зокрема: обидві львівські клініки, відкриті в 1995 році, стали одними з перших в державі приватних стоматологічних за­кладів, акредитованих МОЗ України, мають вищу категорію та статус стоматологічних центрів, а клініка «Аванто Плюс» заснована в тому ж ро­ці, що і клініка ІПСТ. Всі вони оснащені спеціальним обладнанням відпо­відно до клінічного спрямування;


-         особистим знайомством з керівниками закладів порівняння, що в умовах фактичної відсутності офіційної статистики діяльності приватних медич­них закладів дозволило отримати відповідний обсяг інформації щодо їх діяльності.


Як видно з рис. 1, перший етап дослідження, крім вибору його напряму і мети, передбачав проведення аналізу наукової літератури ближнього (125 оди­ниць) та дальнього (68 одиниць) зарубіжжя стосовно сучасних поглядів на ринок стома­тологічних послуг в умовах приватної практики, а також виявлення в ньому основних тенденцій світової стоматології.


 


Останнє забезпечувалось в основному шляхом особистого ознайомлення з діяльністю провідних стоматологічних закла­дів ряду держав Європейського регі­ону під час участі в різних міжнародних стоматологічних форумах.

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)