МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ФУНКЦІОНУВАННЯ КЕРУЮЧОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА НА ПІДҐРУНТІ ТЕОРІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ




  • скачать файл:
Название:
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ФУНКЦІОНУВАННЯ КЕРУЮЧОЇ СИСТЕМИ ПІДПРИЄМСТВА НА ПІДҐРУНТІ ТЕОРІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

1.                ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

Перший розділ «Теоретичні основи функціонування керуючої системи підприємства» – присвячений комплексному аналізу існуючих теорій, підходів, методологій з метою з’ясування місця й ролі керуючої системи в загальних процесах управління підприємством (фірмою, установою), характеристик та особливостей її функціонування як неподільного об’єкта.

Результати аналізу свідчать, що на сучасному етапі розвитку менеджменту існують розрізнені та несистематизовані результати досліджень з питань функціонування керуючої системи, не завжди адекватно використовуються методи досліджень різних аспектів діяльності керуючої системи, що призводить або до затеоретизованості отриманих результатів, або до заходів, що суттєво не впливають на показники функціонування системи в цілому.

Керуючу систему підприємства запропоновано розглядати як підсистему менеджменту підприємства як суб’єкта управління. Змістовно керуюча система підприємства являє собою впорядковану групу найманих керівників, що утворюють багаторівневу ієрархію та виконують відповідно до ланки функції управління для досягнення розробленої й прийнятої до виконання на підприємстві системи цілей шляхом організації систематичних та комплексних впливів на діяльність керованої системи (об’єкта управління).

Під функціонуванням керуючої системи підприємства розуміється цілеспрямований процес перетворення інформації з метою прийняття та реалізації рішень щодо здійснення керуючих впливів системою управління підприємством.

Перетворення інформації визначається як процес відображення суб’єктом управління сукупності уявлень про функції, зв’язки в середовищі, закони та сутність об’єкта управління в базі знань при здійсненні його синхронної праці.

Специфічність управлінської праці як виду трудової діяльності полягає в перевазі розумової праці, високому ступені нервової напруги, комплексності, багатофункціональності та синтезуючому характері праці.

Упорядковано, систематизовано та проаналізовано загальнонаукові, локальні й спеціалізовані підходи, систему законів і закономірностей, які адекватно та повно здатні відображати сутність функціонування керуючої системи підприємства, розроблено семантичну модель змін, які відбуваються в соціально-економічній системі. Визначено, що функціонування характеризує стан, притаманний етапу або динамічно стабільного, або нестабільного еволюційного розвитку керуючої системи в процесі її існування.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)