МОДЕЛИРОВАНИЕ ПРОЦЕССОВ СТРУКТУРНОЙ РЕОРГАНИЗАЦИИ КРУПНОГО ПРОМЫШЛЕННОГО КОМПЛЕКСА




  • скачать файл:
Название:
МОДЕЛИРОВАНИЕ ПРОЦЕССОВ СТРУКТУРНОЙ РЕОРГАНИЗАЦИИ КРУПНОГО ПРОМЫШЛЕННОГО КОМПЛЕКСА
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційної роботи, сформульовано мету і задачі дослідження, визначено об’єкт і предмет, відображено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів.

У першому розділі «Теоретико-методологічні основи вдосконалення структур управління в промисловості» розглянуто комплекс сучасних проблем і особливостей функціонування великих промислових комплексів України, проведено критичний аналіз сучасних інструментів та підходів до структурної реорганізації великого промислового комплексу, запропоновано концепцію моделювання процесів структурної реорганізації великого промислового комплексу.

На рис. 1 наведено динаміку індексів промислового виробництва за період січень-листопад 2011 року за видами діяльності у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За цей період відбулося зниження показників за всіма видами діяльності. На теперішній час така тенденція зберігається.

Аналіз методів структурної реорганізації дозволив дійти висновку, що одним з ефективних методів є виділення зі структури виробництва підприємства основних та допоміжних бізнес-процесів з подальшою передачею останніх у аутсорсинг, тобто на виконання організаціям-аутсорсерам.

В умовах постійного зростання вимог до систем управління підприємств з погляду забезпечення конкурентоспроможності в коротко- і довгострокових періодах одним з чинників її підвищення виступає структурна реорганізація, яка за допомогою більш раціонального розподілу ресурсів забезпечує зростання економічної ефективності функціонування промислових підприємств, зокрема, великих промислових комплексів.

 

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ СТАТЬИ И АВТОРЕФЕРАТЫ

Ржевский Валентин Сергеевич Комплексное применение низкочастотного переменного электростатического поля и широкополосной электромагнитной терапии в реабилитации больных с гнойно-воспалительными заболеваниями челюстно-лицевой области
Орехов Генрих Васильевич НАУЧНОЕ ОБОСНОВАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭФФЕКТА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ КОАКСИАЛЬНЫХ ЦИРКУЛЯЦИОННЫХ ТЕЧЕНИЙ
СОЛЯНИК Анатолий Иванович МЕТОДОЛОГИЯ И ПРИНЦИПЫ УПРАВЛЕНИЯ ПРОЦЕССАМИ САНАТОРНО-КУРОРТНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ОСНОВЕ СИСТЕМЫ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА
Антонова Александра Сергеевна СОРБЦИОННЫЕ И КООРДИНАЦИОННЫЕ ПРОЦЕССЫ ОБРАЗОВАНИЯ КОМПЛЕКСОНАТОВ ДВУХЗАРЯДНЫХ ИОНОВ МЕТАЛЛОВ В РАСТВОРЕ И НА ПОВЕРХНОСТИ ГИДРОКСИДОВ ЖЕЛЕЗА(Ш), АЛЮМИНИЯ(Ш) И МАРГАНЦА(ІУ)
БАЗИЛЕНКО АНАСТАСІЯ КОСТЯНТИНІВНА ПСИХОЛОГІЧНІ ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ (на прикладі студентського самоврядування)