ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ СПРИЯННЯ ЗАЙНЯТОСТІ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ :



Название:
ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ СПРИЯННЯ ЗАЙНЯТОСТІ ОСІБ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертації, визначено мету, об’єкт, предмет і завдання дослідження, відображено наукову новизну, практичне значення здобутих результатів, подано відомості про їх апробацію.

У розділі 1 „Теоретико-методичні засади сприяння зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями” розкрито економічну та соціальну сутність раціональної зайнятості ООФМ, обґрунтовано компоненти організаційно-економічного механізму сприяння зайнятості таких осіб, а також розроблено методичні підходи до оцінювання соціально-економічної ефективності сприяння раціональній зайнятості ООФМ.

У роботі обґрунтовано складові організаційно-економічного механізму сприяння зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями як комплекс взаємопов’язаних організаційних та економічних інструментів макро-, мезо-, мікрорівня, які реалізуються в рамках удосконалення інституціонального середовища за напрямами соціального залучення ООФМ до сфери зайнятості та стимулювання роботодавців до їх працевлаштування, що створює передумови для покращення їх зайнятості, соціалізації ринку праці, підвищення ефективності соціальних витрат (рис. 1).

На основі узагальнення теоретичних аспектів оцінювання ефективності сприяння зайнятості розвинуто науковий інструментарій, обґрунтовано необхідність двохаспектного розгляду ефективності зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями,  доведено  пріоритетність  оцінки  соціальної  ефективності в умовах 

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины