СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОЇ НАДІЙНОСТІ КОМПАНІЙ ЗІ СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ УКРАЇНИ



Название:
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ФІНАНСОВОЇ НАДІЙНОСТІ КОМПАНІЙ ЗІ СТРАХУВАННЯ ЖИТТЯ УКРАЇНИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

 

У вступі обґрунтовано актуальність теми дослідження, визначено мету, сформульовано завдання, об’єкт і предмет дослідження, а також розкрито наукову новизну, теоретичне і практичне значення отриманих автором результатів, подано інформацію щодо апробації та публікації результатів наукового дослідження.

У розділі 1 «Теоретичні засади статистичного аналізу фінансової надійності компаній зі страхування життя» відзначено, що в сучасних умовах важливого значення набуває розвиток страхування життя, що визначається його беззаперечною роллю у забезпеченні перерозподілу ризиків між суб’єктами, економіки – інвестиційними ресурсами шляхом створення та використання страхових резервів, соціальної стабільності в країні внаслідок зменшення навантаження на державний бюджет за соціальними програмами, формування соціально-орієнтованого суспільства.

Встановлено, що впродовж 2000 – 2010 рр. ринок страхування життя в Україні характеризується високими темпами зростання кількості компаній зі страхування життя (далі – КСЖ) та обсягів страхових платежів (рис.1, 2), але низькою питомою вагою у структурі вітчизняного страхового ринку.

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины