СТАТИСТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ БАНКІВ



Название:
СТАТИСТИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ БАНКІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

Основний зміст РОБОТИ

 

У вступі розкрито актуальність теми дисертації, сформульовано мету, окреслені основні завдання роботи, визначені об’єкт, предмет і методи дослідження. Також наведено характеристику наукової новизни і практичної значущості одержаних результатів, відомості щодо їх апробації та кількості публікацій за темою дисертаційної роботи.

У розділі 1 «Теоретико-методологічні аспекти статистичного вивчення капіталу банків» інтерпретовано економічну сутність поняття «капітал» з позиції його статистичного вивчення, досліджено структуру статистичного забезпечення управління капіталом банків, визначено статистичний інструментарій, що лежить в основі аналітичного обґрунтування управлінських рішень.

Аналіз робіт вітчизняних і зарубіжних науковців щодо сутності поняття «капітал банку» дав автору можливість стверджувати, що меті та завданням дослідження найбільше відповідає таке визначення: капітал банку – сукупність грошових коштів і грошового вираження вартості майна банку, що належить його власникам, забезпечує економічну самостійність та фінансову стійкість і визначається як залишкова вартість активів банку після вирахування всіх його зобов’язань.

Відповідно до поставленої мети дослідження, процес побудови статистичного забезпечення управління капіталом банків передбачає проходження ряду етапів та має такі складові

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины