ПОЛІПШЕННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ В ПРАЦЕНАДЛИШКОВОМУ РЕГІОНІ



Название:
ПОЛІПШЕННЯ ЗАЙНЯТОСТІ НАСЕЛЕННЯ В ПРАЦЕНАДЛИШКОВОМУ РЕГІОНІ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

 

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ

У вступі обґрунтовано актуальність теми дисертаційного дослідження, розкрито його об'єкт, предмет, мету та завдання. Висвітлюється наукова новизна та практичне значення результатів дослідження зайнятості населення праценадлишкового регіону.

У першому розділі «Теоретико-методологічні основи дослідження зайнятості населення праценадлишкового регіону» розкрито роль і місце сфери зайнятості в системі «регіон» та суть управління нею, проаналізовано вітчизняний та зарубіжний теоретичний досвід дослідження  зайнятості населення в праценадлишковому регіоні, оцінено фактори формування зайнятості населення в праценадлишковому регіоні.

Здійснено огляд наукових джерел, в яких окреслені різні підходи вітчизняних вчених до розуміння суті зайнятості. На основі цього конкретизовано основні погляди на суть зайнятості, які диференціюються від розгляду її як відносин до визначення зайнятості як угоди. Це дало змогу розглянути більш детально структуру зайнятості через призму її проявів на регіональному ринку праці. Така структура формується розподілом економічно активного населення за галузями регіональної економіки, різними його характеристиками у розрізі видів та форм зайнятості.

 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины