ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ



title:
ФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ПОВОДЖЕННЯ З ВІДХОДАМИ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ
Тип: synopsis
summary:

Основний зміст дисертаційної роботи


Розділ 1.Теоретико-методичні основи формування державної політики у сфері поводження з відходами. На основі аналізу численних публікацій з антропогенного впливу на стан навколишнього середовища встановлено, що актуальність цієї проблеми зростає з розвитком індустрії, збільшенням можливостей людини в сфері перетворення природних ресурсів за рахунок оволодіння джерелами енергії та відповідним утворенням відходів.


Зростання виробництва не може відбуватися нескінченно через об'єктивно існуючі межі – погрози екологічної катастрофи й вичерпання ресурсів. Проблема їх вичерпності антагоністична стосовно завдань економічного зростання: чим вищим буде обсяг виробництва товарів масового споживання, тем скоріше скінчаться запаси ресурсів і тем менше залишиться шансів у прийдешніх поколінь на нормальні умови проживання, а то й на виживання.


Встановлено, що в Україні протягом останнього десятиліття прослідковується чітка тенденція зменшення частки валового внутрішнього продукту, яка витрачається на охорону навколишнього природного середовища, – з 1,89 до 1,2% або більш ніж у півтора рази. Одночасно практично немає прогресу в сфері утилізації небезпечних відходів.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

The fields admited a red star are required.:


Заказчик:


SEARCH READY THESIS OR ARTICLE


Доставка любой диссертации из России и Украины