ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИКОНАННЯ ОПЕРАЦІЙ НА БІРЖІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОРГОВИХ РОБОТІВ



Название:
ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИКОНАННЯ ОПЕРАЦІЙ НА БІРЖІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОРГОВИХ РОБОТІВ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


У вступі обґрунтовано актуальність розробки нової інформаційної технології виконання операцій на біржі за допомогою торгових роботів, визначені мета, об’єкт, предмет і методи дослідження, достовірність отриманих результатів, зв’язок з науковими програмами, планами, темами, наведено наукову новизну та практичне значення одержаних результатів, перелік публікацій за темою роботи, висвітлено особистий внесок здобувача.


У першому розділі виконано аналіз існуючих методів прогнозування біржових даних, а саме – технічного та фундаментального аналізу, досліджено особливості побудови та застосування індикаторів і осциляторів технічного аналізу, розглянуто особливості маржинальної торгівлі на біржі, досліджено особливості проектування торгових систем і торгових роботів на їх основі.


Торгова система – це набір правил, які формуються трейдером для виконання операцій при торгівлі на біржі. Іншими словами це набір інструкцій, в яких чітко представлено відкриття і закриття торгових позицій, виходячи з результатів попереднього аналізу конкретного фінансового інструменту. Торгові системи дають можливість позбутися хаотичності у процесі торгівлі. Дотримання інструкцій користування системою дає можливість позбутись емоцій при виконанні торгових операцій.


Проста торгова система грунтується на двох ковзних середніх (рис. 1). Сигналом на купівлю є перетин ковзного середнього з періодом 21 та ковзного середнього з періодом 7 (знизу вверх). А сигналом на продаж є перетин ковзного середнього з періодом 21 з ковзним середнім з періодом 7 зверху вниз.


Торговий робот (механічна торгова система, МТС (Expert Advisor)) – це торгова система, яка прив’язана до певного графіку біржового інструменту і яка може працювати у двох режимах: (1) режим інформування користувача про можливість здійснювати операції згідно деякого алгоритму (напівавтоматичний режим); (2) автоматичний режим з виконанням операцій безпосередньо на торговому сервері. Застосування торгових роботів у торгівлі має такі переваги: (1) – відсутність емоцій у процесі виконання торговельних операцій; (2) –багатопоточність при виконанні операцій (можна одночасно виконувати


 


 

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины