Підвищення ефективності ВІБРАЦІЙНО-ВІДЦЕНТРОВОГО ОБРОБЛЕННЯ деталей ВІЛЬНИМИ АБРАЗИВАМИ :



Название:
Підвищення ефективності ВІБРАЦІЙНО-ВІДЦЕНТРОВОГО ОБРОБЛЕННЯ деталей ВІЛЬНИМИ АБРАЗИВАМИ
Тип: Автореферат
Краткое содержание:

ОСНОВНИЙ ЗМІСТ РОБОТИ


 


У вступі обґрунтовано актуальність теми, сформульовано мету, об’єкт, предмет і завдання дослідження. Викладено наукову новизну і практичне значення одержаних результатів. Наведено інформацію про апробацію, структуру та обсяг роботи. Сформульовано основні положення дисертаційної роботи та найважливіші результати, що винесено на захист.


У першому розділі проведено аналіз та узагальнення відомих наукових напрацювань і проблемних питань різних методів вібраційного оброблення деталей машин в сипучому абразивному середовищі. Обгрунтовано доцільність проведення подальших досліджень та перспективність використання розробленого технологічного оснащення.


Основним завданням в роботі є розроблення науково-практичних рекомендацій проектування технологічних процесів вібраційно-відцентрового оброблення складних профілів поверхонь деталей машин малої жорсткості.


 


Широкі технологічні можливості процесу вібраційного оброблення в поєднанні з високою продуктивністю і можливістю оброблення деталей складної конфігурації і малої жорсткості при виконанні фінішних операцій (зачищення, шліфування, полірування, підвищення мікротвердості оброблюваних поверхонь) ставить його в ряд найактуальніших і перспективних способів оброблення деталей машин. Дослідженню процесів ВВО поверхонь деталей машин присвячено праці вчених А.П. Бабічева, П.С. Берника, І.С. Афтаназіва, Б.Б. Ходоша, В.І. Дяченка, І.Н. Карташова, В.А. Власова, М.Є. Шаінського, Е.А. Когана, А,М. Тамаркіна, В.М. Мороза, Ю.М. Самодумського, Б.М. Гевка, а також зарубіжних фахівців: М. Матсунаці і Уш Хагідбі (Японія), А. Поліша (Англія), К. Веллінгера (Німеччина), В. Бранджа і Ю. Раоша (США) та ін.

 


Обновить код

Заказать выполнение авторской работы:

Поля, отмеченные * обязательны для заполнения:


Заказчик:


ПОИСК ДИССЕРТАЦИИ, АВТОРЕФЕРАТА ИЛИ СТАТЬИ


Доставка любой диссертации из России и Украины


ПОСЛЕДНИЕ ДИССЕРТАЦИИ

Малахова, Татьяна Николаевна Совершенствование механизма экологизации производственной сферы экономики на основе повышения инвестиционной привлекательности: на примере Саратовской области
Зиньковская, Виктория Юрьевна Совершенствование механизмов обеспечения продовольственной безопасности в условиях кризиса
Искандаров Хофиз Хакимович СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ МОТИВАЦИОННОГО МЕХАНИЗМА КАДРОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЭКОНОМИКИ (на материалах Республики Таджикистан)
Зудочкина Татьяна Александровна Совершенствование организационно-экономического механизма функционирования рынка зерна (на примере Саратовской области)
Валеева Сабира Валиулловна Совершенствование организационных форм управления инновационной активностью в сфере рекреации и туризма на региональном уровне